** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Jul 4, 2009

cerita aku milik aku no copy and paste..

assalamualaikum...
salam sejahtera kepada silent reader ku yang non muslim..
salam assalamualaikum buat silent reader ku yang muslim..
salam sayang yang amat terchenta buat follower ku..
sekali gus salam kasih buat sahabat handai..rakan blogger dan silent reader yang terchenta...
fullstoppppp!!

bukan nak bersyarahan ni....
hahhahahha...

oleh kerana sejak dua menjak nie..
aku sering dikena kan oleh insan yang dengki ngan aku..
aku sendiri tak tahu la nape kan...
aku tak buat dajal pun ngan sesape..
aku tulis apa yang aku rasa ade kat kepala otak aku ni...
aku tulis ikut suke ati aku je..
aku tulis ikut pengalaman aku..
hasil nukilan aku milik aku sorang..
tak ciplak kat mane2..
biarpun tak de cop original dari kementerian malaysia..
but my blog is mine...
act termasuk la KES aku yang hari itu...
dah 3 kali orang benci menci tak suke hate my blog...
ishhhh..ishhhh.ishhhh...
bucuk hati betul....

okai..
stoopppppppppppppppp!!

tak mo!!tak mo la!!
malas dah nak ungkit kisah lepas..
yang penting bende dah settle..
so terpulang la if nak benci aku...
aku tak buat dosa kat engkau kan...
so aku tak kenal ko..
so aku tak tahu dan tak mo tahu pun apa masalah kau ngan aku...

fulllllssstooooooppppppp!!!

oai starting story is..
aku nak sambung balik ini...
kes aku TER - mimpi EX BUYYYYYFFRRREEEEENNNN aku tu...
adehhhh..
semalam aku ade ym dan msg with my bestiest...
die suruh kol..
tapi aku kate tak leh..nanti aku nangis...
huhuhuh =(
ye betul2...aku takut aku nangis dengar sora dia..
cehhhh =)
adekah chenta lama berputik kembali???
oooohhhhh!! dont noe la..
susah nak kate kan...
hahahhahhahah =p
mcm ade harapan la pulak....
seperti kate artis........"no komen"

sejak 2 menjak ni..aku TER - ingat kat die...(MY EX-BuyyyFrrreeNNN )
adehhh..apesal erk..tapi msg adik die..msg die pun tak berbalas..
huhuhuhuhuhuh =(
sedey pulak....

okai la...
tak de cerita menarik tertarik dida memang de Boom..
cehhhh..
betul pulak lirik lagu nie...
mesti ar dida de BOOM..
kalau tak....
name lak cik dida selalu jadi mangse lalat2 sedunia tu..
kihkihkihkih...
WANTED GILER BEB....

P/S : BILAKAH HATI INI AKAN BERHENTI MERINDUIMU..

SILA JANGAN MUNTAH KAT BLOG NIE...
TAK SUKE AKAN BLOG INI
SILA KLIK "X" KAT TEPI BELAH KANAN ATAS SEKALI YANG BERWARNA MERAH ITU..
SEKIAN TERIMA KASIH...
KASIH ANDA DITERIMA...

4 tunding jari kat saya :

chentanuriz said...

camne ea nk wat text yg kuar no rght click 2???
blog sy mmg xleh copy gak..tp xde kuar pe attention pun....
camne ea??
dida ade code die x??

d i D a_LittLeBaby said...

chantenuriz,

a'ah ade kode nye..mcm mane nak bagi erk....erm nanti ar bak sini email..dida bagi kat email k...

chentanuriz said...

ok2...
nti dida email tau..
nak code yg leh wat kuar statement yg utk attention xleh copy blog ni...


chentanuriz@gmail.com

d i D a_LittLeBaby said...

chentanuriz,

ok2..nanti dida copy and paste kat email sis..

Followers

Template by:

Free Blog Templates