** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Jul 1, 2009

hari ini terlampau banyak cerita..

assalamualaikum....

1st sekali , dida nak say sorry..semalam dida tak on9 koz dida wat ade hal..hihih =) so dida tak dapat nak on9..and dah g taw kan cuti..hihih =)

semalam nye cete tensen je memanjang...erm tak dapat wat kat hospital...mC..so terpakse la wat kat klinik swasta..dah la kering kontang sekarang nie..baru nak masuk bulan baru dah kering kontang...huhuhuh cedeynyeee...=(..ni la nasib badan....tak naik2 gaji..hukhukhukhuk =(

okai....tu cete semalam..settle okai...ade agy satu cete.biar menjadi rahsia ku dulu..satu saat nanti korang pasti taw punye..aku tetap akan cete nanti k..koz act aku lum bersedia nak story bende ni k...kenapa??sebab aku pun sendiri tak sure dan takut sekali..huhuhuh =(ntah la binggung pun ade..ngah berfikir ni nak mencari jalan kuar yang baik..dan tak susahkan orang lain...so just wait k...

okai next entry kiter sambung cete yang ari tu yang dida tenden gile terlupe pendrive..okai...

daaaaa..~~~

0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates