** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Aug 22, 2009

1st of ramadhan

salam khaseh buat khalian..
salam ramadhan buat blogger semua...

wahhhhh....
act dida tak tahu nak story ape.tapi nak jugak story chat chit kat cnie...
hihihihihihi

hari ini dida berbukak sorang2 la....
ciannkannn...house mate dida g balik umah...
so dida g berbukak sorang2..

tak pe2..
next week baru dida balik labuan..
sambut befday dan berbukak sekali kat labuan
bersam asama faimily terchenta ku..
hihihihihi :)

act hari ini nak turun kk..
tapi fikir nye fikir..
macam malas lak...
pastu esuk je la aku turn kk..
koz aku nak ambik sambal pedas kat adik ku..
hahahhahahha...

ok!
aku pun blur sendiri sekarang nie..
now ngan berusaha cari umah sewa....

7 tunding jari kat saya :

~ceRRy beRRy~ said...

Selamat berpuasa dida :)

ije said...

happy ramadhan dear!

mEiZ SHA said...

salam ramadhan dear
:)

d i D a_LittLeBaby said...

cik ifa :

selamat berposa jugak...

d i D a_LittLeBaby said...

ije sayang ,

happy famadhan jugak sayang..

d i D a_LittLeBaby said...

sis ninie,

happy ramadhan..muahhh

eida~fatiha said...

salam ramadhan buat dida sekeluarga

Followers

Template by:

Free Blog Templates