** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Aug 16, 2009

khesah aku nak kawen

mak anak mu nak kawen................
opppssss...
ye ker aku nak kawen???
haahhahhahha

salam shayang baut kalian yang sentiasa menyibok kan diri meliat blog ni..
salam khasih buat kalian semua..

kawen bile nie...???
4 tahun lagik ar..
tunggu ar umur 27 thun agy...
leh kan??
ihiiih =)
act tak de mende nak update koz picture lum ade agy..
tapi tangan ni gian nak menulis je....
hihiiih =)
so ade gak yang korang nak bace biar pun tak de mende act...
hhihihih

korang rindu kat dda tak nie????
tak rinduuu???
huhuhuhuuu =(
sedey nyeeeeee....

tak mo nulis agy..
stoppp arrrrr...

2 tunding jari kat saya :

Naniey said...

miss u la dik..huhuhu..lm dah tak chit chat

d i D a_LittLeBaby said...

sis naniey :

ya sis...adik rindu akak aa...huhuh

Followers

Template by:

Free Blog Templates