** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Aug 15, 2009

:: LAmenya AKu tak MEnulis kan........::

assalamualaikum semua..
salam shayaaannng buat silent reader ku..
salam terchenta buat follower ku yang sentiasa menanti kan
yang terbaru dari ku...tapi hakikatnye...
aku lum menulis sebarang berita terbaru.terlatest ku..
di sini..

bukan aku tak nak tulis tapi masalah nya..
pendrive aku still at my fren..koz aku suruh die save piC kiteorng kat pendrive tu..
so buat masa ini cerita ku akan tertinggal la..
sooo sorry because lambat update pasal certa story morry
kursus kat Johor Tu..
tapi akan ku hidangkan jua cerita itu....
jangan risau k!

nak story manyak ar...
tapi nak cakap ape erk...
kursus tu mmg meninggalkan seribu kenangan terindah dan pahit.
pahit ker????
hahahhahaah..boleh tahan ar...
tido tak lena...tak cukup tido siottt...
tapi paling best tapi riadah petang dan senaman pagi je..
hahahha..
time kelas....ade yang tdoo...ade yang bermsg.dan buat faham tapi act tak faham pun..
ahhahhahahhah..:P

{ lapar lak aku ni }

dari nak p kursus tu semua terjadi lawak dan sadia ar..
kiteorng 3 orang [ budak sabah ]
terpakse naik kereta..
ok ape naik kereta kerajaan..
hahhahhah..
best agy tido pun lena je kat kete..
opppsss..jangan marah erk....

1st sampai kat stu INtan JOhor tu..
ingat bilik mcm Doom..
upenye bilik mCm otel tuuuuu.... ;p
hihih...ade aicond...satu bilik 2 orang...ade peti sejuk.
tV..boleh jemur kain..
adehh penat tido lena je.tapi tak cukop ar...
dalam kelas ngantuk je....hihihi :)

1st tu sesi perkenalan...
kiteorang ade 165 orang...
mix ar..campur2 kementerian dan JPm...
bestttttt..
ade yang cam sombonk..tapi kiterorng ok je..
senyum jeee..
ade lak kate kite skema..aduiii..skema kah aku????!!
hahahhhaha...
tapi kiteorang satu batch semua.....
yang bestnyeee...

gambar akan menyusul nanti k..sorry tak dapat nak sertakan piC sekali..hihihih :)
nak taw tak..
ade ar satu budak tu buat dida suker sangat tegok muke dia..
hahahhaha
nak taw sape..??
tak leh nak kaC taw
mane taw budak tu ade bace blog dida nie..
malu ar nanti..
hahhahahha

okai la..
sampai sini lu.
lau ade mase malam ni dida on9 agy...
daaaaa

miss u all fren muahh cket...

p/s : apesal aku dah lame tak nampak budak yang suke senym tuuuu


0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates