** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Feb 3, 2009

PersahabataN N FamiLy

Evening.....

salam...benci nya nda taw la napa ni blog bikin panas..ada ja yang nda kena...bodo tul ar..panas da aku ni...huhhu..

Duni@ Did@....
Duni@ diDa YAng Warn@ WARni..Like PeLAngi..Oh..No..HAhhhha..
Duni@ DiD@ Yang Penuh DenGan HappY Life, SAd Memories, Nice Memories, SAd Moment And Funny Life ....Of Koz La Carzy Life..ahakx..Tu LAu BuhSan Tahap GAban..hahhaha..

Duni@ diD@ juga dipenuhi dengan family..fren..musuh...bukan suma org suka kita....so kita just jadi diri sendiri koz bukan suma org kita bleh puaskan ati kan


SEbagai INsan YAng biasa, punya Sikap Yang kurang disenangi oleh setiap insan...kita banyak melakukan kesilapan n& kita juga punya banyak kelemahan dan keistimewaan yang tersendiri...dan oleh kerana itu, kita harus bersyukur dengan apa yang dikurniakan...ada yang lebih teruk dari kita lagik...so hargai la pa yang kita miliki....

About Me Myspace Comments

MyNiceSpace.com

Masa yang ada...ruang yang cukup suda memadai tuk kita enjoy de moment..saat kita bersama family..saat kita bersama sahabat...hargailah...buat senang mo dapat masa-masa yang bleh mengeratkan lagi silaturrahim antara kita suma...huhuh

Friends Myspace Comments

MyNiceSpace.com
with my sistawith de gals...ni lom cukup g ni along n adie tiada..but dont worry gals kami tetap ingat korang...tapi lau tenguk betoi2...dalam piX ne cuma ada aku, mel, iQna, angah n ACi..c Eqyn g mana?hahhha

Persahabatan...persahabatan yang kekal adalah persahabatan yang diikat dengan tali kejujuran..keikhlasan tanpa mengira kita ni siapa pon....tanpa mengeluh akan perangai kita...dan dapat terima keadaan kita....pergaduhan..pertengkaran..kecil ati...cemburu...itu la lumrah dalam bersahabat...tapi kita perlu bijak menyelesaikan nya...kerana itu la perlu ada tolak ansur dan saling memahami antara sahabat.....sahabat adalah family num dua aku after family.....sahabat adalah tempat aku mengadu nasib...suka duka..berkongsi segalanya...setiap detik yang dikongsi bersama amat berharga ....


with de genk miri..hahhaha..rindu ngan korang...

hidup ni mesti berani hadapi segala cabaran & rintangan...jangan cepat mangalah..wahh..caya la Did@..ahhaha..mcm tak percaya pulak ni ayat post by Did@..hahhha...erm suatu kegagalan itu bukan pengakhiran hidup kita tetapi permulaan bagi hidup kita...setiap kegagalan mesti ada hikmah nya dan setiap kejadian pasti ada sebabnya..kerana itu adalah aturan hisup bagi kita sebagai insan dan hamba ALLAH. Pa sahaja yang kita capai & kejayaan yang kita capai..kita harus lah bersyukur dengan kurniaan nya kerna itu suma terjadi kerana kehendak-nya

Ruang TOk My Best fren....

afternoon....

salam..n mushi-mushi...

hari gak penat juga la...mana tak nya ada ja yang berlaku tadi di opis ne..pagi2 dah ade org ntah dari mana yang naek opis ni..kacau tul ar..ramai lak tu..huhuuh....n pastu bos naek..dengan membawa konco2 nya..fuhh ramai gak la.& seperti besa sentiasa bz if bos da naek..rimas gak ngan ramai org yang naek opis ne ari....huhuhu...

anyway mem tak naek so..ade ringan sket ar..hahha..leh layan blog..updae blog n layan fs serta seprti besa layan ym..hhahahhaha......tapi nie ari ramai lak tak ym...tak taw la mana p suma org....huhuhu..rindu lak ngan yang laen besa la lama tak jumpa last jumpe pon time konvo..tu pon bukan sempat beramah mesra..just jumpe cam tu jerk..nak borak lame2 tak de mase wei..huuhu..miss u ol...muahhhxx...

nak borak pe erk...erm aku ade la terasa ati kat minah ne...tak taw la nape kan..sikap dia ne mcm dah laen..org laen bz gak..stdy...keje...tapi still keep in touch..but "her" nop...iLang gitu jerk..ntah la..mayb dia rasa kita org kat labuan ne tak penting sangat kot....tak taw n tak ingat lagik bila last contact ngan budak ne....huh..msg2 tak reply..miskol tak de..kol pun tak...fs tak reply....ntah la yang laen leh pulak reply..tapi tang nak reply msg aku pon susa..huhu....laen bebenor dah perangai budak ne..rasa mcm terasing sangat..ntah la..bukan nak kate ape.aku banyak gak member yang keje..stdy..lagik bz dari org yang keje..tapi leh lak reply testi..leh reply sms....ni she so jauh sangat dari kami....kawn2...

nak terus terang nate takut dia terasa ati lak...takut nate dia kata aku ni mengada2 la..nda fhm dia la..so senyap jerk ler...huhuhuhu.....mayb dia sibol ngan "bf" dia sampai tak de masa tuk kawan2 dia yang terasa di abaikan sebagai kawn......huhuhuh....watever la..malas nak fkr act..tapi lau dah balikk pon tak pandai nak tell..tak taw nak komen pe...koz lau tak leh nak jumpe pun at least sms juzt tell u are in city or house...kita or tau la balik nak lepas rindu ngan family but just tell..tak salah pon...nak kata krdt tak de mcm menipu jerk kan..nak kate smsm mhal just sms tell da ade kat city pon dah cukup..at least kta org taw la dia ade kat city ne...huhuhuh....ntah...watever..

bukan nak banding ngan sape2..tapi aku rasa di hargai when aku bersama member2 aku yang laen...hahahahha......sedey nye...bila kawan yang lama tak jumpa buat kita mcm tu..bestfren lagik tu..huhuhuh.....

ape2 pun i noe what i want n do...she noe what happen & what she want...i hope she happy with herBoyfren n life at Kuala Lumpur sane...

^^HappY Life And LAugh ToGetheR...^^



Salam..hye i'm back again...


Lom puas update blog tapi b4 diz aku mo post somethink yang buat aku happy...

tak mo ceta panjang..just see n look diz piX...happy together with u ol...me n aci sweet togeher....

wah teka ni kat ne..hahhah..ni kat Cc..hahha..mmg dasyat la budak-budak ni mane2 pon jadi tempat bergambar..nasib baek tak kena sound ngan penjaga Cc tu..time ni tengah tunggu tCher update Blog...


hahhha..riang bersama..happy bersama sedih bersama...hope selamanya..

wahh ni rebut2 nak take piX la ne....tu la gila bergambar sangat tengok...dah sorang tak masuk..hahhaa..cian IQna..
ni la budak2 noty...hahhaha..apa la C eQyn Buat tu....hahhahha
jangan gerak!!..nyawa anda di tangan saya...

DuShhh.....ni kat surau..mmg ta de kejO la budak2 ne..huhuhuh


IqnA with tCher...hihihi....mkn time.....dah abis tCher Update BL0g n kiteorg jLn2...pastu Mkan Time..

huhuhu..ni yang best ne lau dapat gila2 ngan best fren...huh..dont jeles gals...

c Eqyn With Aci..Sweet kan..


happy life n laugh with u ol mmg best...korang la pengubat duka aku n penghibur tawa n duka aku..yeah...paling best kalo de kutuk2 ne..hahhaha..paling pun tak senyap jerk sekejap..hahhaha...

enjoy it n have fun with our life...

Followers

Template by:

Free Blog Templates