** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Feb 6, 2009

HAsiL LUkiSAn MyBEstFrieNd *MiSs Chan*


hye..ni piX cartOon AKu..Cute DAn COmEi tak..ahakx..aDoi perasaN Lak..hihi

haii22..selamat petang suma..i'm back!!

aku terpaksa mencoret serta mensok sek sok sek sekarang kerana esuk lusa kita tak bertemu du dalam blog...kerana i'm going to Kk...

nak taw about my fren...ni la hasil my fren,,..nama dak ni CHan Min YEn...miss ChaN..dia ni mmg terer bab lukis2 ni..huhuhu...Mls nak GorenG ayat..just Look N see..

Check It Out....!!!

act piX ni leh tukar2...tapi kat dalam Blog Ne tak leh lak..so koRAng NEngok YAng Ni LA je.huhuhuni pilak mase kita org picnic kat Tg.aru Kk..nak exam da ni....last sem..ni chan eva dan cristy...ni la hasil lukisan cHan...
ni la budak2 Dpm(DipLOma PEngajian PErniagaAn*PenguRUsan*)


Okeis AKu Baru KetemuPiX YAng KAt ATas TAdiYAng TAk LEH TukAr2& GERak Tu..NI LA Dye...

friends

Sekiranya NAk KOmeN..TAk NYAh NAk SEgan PiLu..huhuh..SiLE2 Ler...hihihi

ContinuEs For Entry Sahabat...

koRang ADe sahabat kn?sahabat korang ni jenis yang macam mana?!sahabat korang suma guys or ol gals or due2 sekali??!!sahabat korang pernah tak complain pasal korang kat member dier yang laen?

KOrang TAw tak Ape tu Makna NYa SAhabat?HOw KOrang mengHargai persahabatan korang?



saHabat yang baek dan sejati adalah sahabat yang beloh terima kelebihan dan kekurangan kita tetapi masih ingin berkawan dengan kita....



my happy life will be happy when u talk to me, share to me, hug me, kiss my cheek, cry at my shoulder n crazy with me...u very important to me because u are part in my life..i love u so much..when i alone, i will cry when i thinking of u, when i thinking about us...i hope u understand me and i hope u n me owez together...
i Love u My BEstfriend...

Friends Myspace Comments
MyNiceSpace.com

i'm so S0rry...I'm want to say sorry to u when i "berkasar" or make u "tersinggung" or sometimes not understand u...besala sometimes kita akan ada missunderstanding..rite?!

BUt Dalam kita mengenal sahabat dan mengenal erti "friendShip" and "Life", kita akur dengan ketentuan Tuhan..........kita kaLah dalam "Our FeeLing"..buKan tuk mengiYakan or menidakKan tapi kenyataAn , reAlity still bE Reality...BUkan kitA Salah Erti KAn "FriendShip" itu,tapi "feELing kita sendiri KitA tak Mampu NAk LAwaN...BEToL TAk?!SEmestiNYa Korang PERNAh RAsa aPE yang AKu RAse KAn?!

Love Myspace Comments
MyNiceSpace.com

AKu SdaYa upAya BERusaHA gigiH Tok Buang "FeeLinG ni" But i CAnnOt..i Dont Noe Y...huhuhuh....MEsti KOrang PERnAH Rasa KAn?!akHIrnya TERpakSA mengaku DAts act
" i FaLL in Love With u"
& TErdenGAr LAh Lagu JosaN mrAz "Lucky i'm in Love With Mybestfriend"lalallalla...& SEcondhand SerenadE " FALL for U"....

MyHotComments.com
MyHotComments


MyHotComments.com
MyHotComments

Followers

Template by:

Free Blog Templates