** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Feb 16, 2009

Qu YAng Binggung!!

Qu YAng Sakit PEyut!!!!!!!!!!!

BUKan Sakit NAk BUang Air!!

Tapi sakit tak tahu NApe!!

huhuhhuh....

i HAte Like This!!

biLa AKu naK SErioUs!!

JUst BE Ur SELf My DEar!!

Aku NAk TujuKAn for U OL yang Selalu Datang Menjenguk dan melawat (visit) dan terus setia menjadi visitor blog aku ni!!aku Pun haPpy Sangat Blog Aku terima oleh blogger dan rakan - rakan ku yang sentiasa aku menyuruh melawat (visit ) blog aku ni..cehh!!!aku suru gak tu baru jenguk!!!hihihih..promote ni kat member aku!!nak drng tahu la aku ni owez coret2 pasal drng gak!!tak juga aku lupakan drng kan!!huhuhh..sob..sob..sob.... Aku sayang kat korang yang setia menunggu berita dari ku..alalallalalal.....wah aku nyanyi ke tu!!hihihi...just kiddink..aku nak serious cket tapi mcm tak leh lak!!!huhu..aku ni mmg bukan jenis yang seroius cket..borak..bincang benda serious pun aku leh gelak!!senyum!!ketawa lagik siot!!huhuh..napa la aku mcm ni erk!!mcm mana la org nak percaya aku ni!!huhuhuh..

akU nAK GTW koRANG!! AKu rinDu Ngan MemBEr-Menber aKu!!huhu Aku tak Tahu Nak LUah KAt SAper!! KALu LAh Aku Leh TerBang g Kg haLAman Drng KAn BEst!! KALo LAh AKu Ade AWan TERBAng daPat Lerk G Kg HALAman Drng Jumpa PeLuk Kiss Pipi Drng!!hhuuhuhu...sob..sob..sob..

AKu TAk Tahu AR mcm Mane Nak CakAp!! Rase mCm NAk Nangis Jerk!!Lau nengOk Pix drng terinGAt MemoRies Ngan Drng!! TApi Sekrng Ni sume DAh bz!! Dah Ade komitmen MAsing-masing!!! Drng Pun Ade rUang drng!! So, Please AIDA SARI!!PLEASE!! UNDERSTAND THEM!!

hOPE kORANG hAPPY SUME!!JGN SEDEY2..
JAGA DIRI KORANG BEBAIK!!jangan noty2 k!!

keep in To
uCh!!
cAyuNk Korang Sume!!

nAK List NAme PanjanG sangat!! so Just List Ni Jerk!!
Hope KOrang Sudi TERima!!


^^ GEnk Miri^^

^^ GuMuL sedunia^^
^^ Dpm StudeNt From JuLy 2005 tiL juN 2008^^
^^ GEnk SMKTPB^^
^^Genk KAt SEK. RenDAh^^

ni Tok Korang..i Give u OL Flower..Rose For Our FrienDship SeLAma Ni!!

i Hope u OL OWez HAppy in u OL LiFe..whereEVer u OL Go
WhatEver U OL Do!!

bila pagi-pagi dah bZ!!

salam sayunk tuk korang yang sangat kusayangi dan ku rindui....

adooooiiiiii!!ngantuk nyaa!!!HUHUHU..ape kes ne pagi2 dah ngantok..titun jam berapa ni semlm!!huhuhuh..

sajer jer ni isi masa lapang yang baru terlapang!!ahakx..hihih...sampai opis jam 730 dah terpacak kat dal opis ni muke bos!!dah kena!!emm...terus kena suru buat kejo!!lum stat g tu!!lom pun jam 8..huhu.rajin bebor kamu yerk!!hihih..

pastu lum pun sempat nak rest..dah g satu kena suru taip surat!!huhuh..mmg ar dengar ckp bos nie..hihihi....now dua2 dah siap.leh rest jap..jap jerk ler..hihih.bos tak de sekrg ni..kuar jap dier..hihihi...

penink lak kepala aku ni..tetiba lak..huhuh..

Followers

Template by:

Free Blog Templates