** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Feb 23, 2009

eNTRY beFORE baCK hOme

salam..entry kali ni last minutes punya entry...

sajer jerk nak coret2..
act tak de terfikir pun nak borak or nak post aper ni...
no idea ni..
ntah la after dah baek sakit kepale ni aku pon blank da otak ni..
tak tahu nak borak ape...

aku nak kate korang percaya tak if i said i single..cehhhhh!!
ya aku single!!
bukan nak promote aku ni single!!
tapi ntah la..sesaja ja ni nak post entry aku single..
hhahahhaha!!

tapi banyak org tanya aku..
fren : mana boyfren?!
aku : mana ade boyfren..
fren : iye la tu...
aku : nape? tak percaye ker?
fren : ya...muka ko ni mo di percaya teda boyfren.....aduina..mcm nda bule percaya..
aku : napa? ada tulis ka di dahi aku ni aku ni ada boyfren?
fren : teda la tapi mmg sukar tuk dipercayai...hahahhahhaha..

aduina sambil ketawa lagik tu!!

mmg susa la org nak trust me tak de boyfren..
apesal erk...
nak kate ade scandal tak de..
dah insaf dah!!
nak kate playgirl..
pon tak gak!!!
baru sekali jerk penah kapel!!
nak kate ramai peminat tu..
tak gak!!
ade la satu dua org jerk!!
tapi nak kate ade boyfren.
hahhhhh!!
tang ni la org tak percaya...

aik susa le mcm ni!!
sometimes bengang gak org tak percaye...
sometimes lucu pon ade..
ntah la...

tapi lau borak ngan best about marriage?
ni la jawapan aku dan bestfren...

achik : did..bila kaka kawin?
dida : kaka kawin on 26th april 2009
achik : did..bila lagik?!
dida : hah?!
achik : iya la dida bila lagik?!
dida : oh..hahhahahha..on jun...
achik : oooo..
dida : achik bila lagik?!
achik : december ...
dida : oooo..december bila
achik: ntah nda taw...hahhahah!!dida?!
dida : pon nda taw...mayb 5 year lagik kot..tengok la lau ada calon...lau teda tangguh lagik la tu?
achik : bleh ka gtu?
dida : iya bleh ka gtu?!hahhahahha....

aku nak tanya leh ker gtu?!maen..siap tangguh2 lagik?!

ramai yang tak caye aku tak de boyfren...pernah ar sekali ade boyfren after tu dah lame break up....apesal break up?!..

bukan dier jahat...tapi aku yang lepas kan dier..nape?

??????!!!!!!!

koz biar aku saja yang tahu..
bukan kerna aku ade lelaki laen..
susa aku nak ckap dan nak tell kat korang kenape?!
seangkan dier baru tahu after 2 years kita org break up...huhuhuhuh!!
kejam kan aku?!

bukan aku tak sayang dier
aku sayang sangat kat dier
tapi jodoh tak panjang!!
dari aku sedey di kemudian hari...
aku lepaskan dier memandangkan kami tak lame sangat..
huhuhhu......
kekejam telah berlaku!!!

okies nak balik da..bubuy...

Dynamic Glitter Text Generator at TextSpace.net

just 4 my dear Cerry Berry a.k.a Ifa!!!

salam cayunk buat cik cerry berry!!

happy belated befday cik cerry berry a.k.a ifa!!(sambil melaungkan ke kiri dan kanan)

hope cik cerry berry happy owez and stay cute!!

yang penting kita yang lahir " 1987" maintain cute and sweet!!

chewAhhh!!marah lak Cik yNaa ni nAte!!

ni pesanan ikhlas dari penaja!!

HAHAHHAHAH!!!

hope cik ifa kite ni sihat walafiat hendaknya!!happy dengan family dan apa yang di impikan (5 list tu) akan tercapai dan doa kami untuk anda sentiasa berterusan...

biarpun kita baru kenal..tapi hope persahabatan kita di alam maya ni(chewaahhh!!)ayat tu!!!
akan terus berkekalan!!moga2 kita akan dipertemukan dan akan bertemu untuk lebih kenal dengan akrabnya!!hahhahah!!wah ayat aku ker ni!!!mcm bercinta lak!!adoiiisss!!


tak nak la goreng ayat lagik!!

nak ambik la ni hadiah dari ku untuk mu my dear fren
yang sama umur dan sama tahun cuma beza aku mude ckit dari ko cik ifa!!hihihihi!!!





Followers

Template by:

Free Blog Templates