** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Feb 28, 2009

^^.....miss him...^^

"..kerinduan ku...
ku simpan dalam hati..
kenapa?
kerana ku tak berani mo meluahkan
biaropn hanya sekadar rindu.."

"..original writing by : dida.."

hai hati..
napa ko selalu resah begini...
napa ko selalu merindu...

adoiiii...
rindu la....
seriously..
aku rindu....

pada siapa..

dia...
dia yang aku rindu....
aku selalu begini...
benci nya...

HIM..Not he!!

"..kenapa aku tak mampu tuk
luahkan perasaan rindu ni..."

"..original wrinting by : dida.."

TAg from missLoveLy a.k.a siz amoY


1. Do you think you are hot??

HOt??!!hahahha!!i dont kNoW..
u Think??!!
i'm Hot?!
if with my FrienD..
same...
BUT
itu kan dari penilaian owang..
i tak tahu!!

2. upload your favourite picture..

3. Why do u like this picture

wHy i Like thiS pix?!
because This MEngabunGkan Kami berempat biarpon tak cukup ahLi..
kami yang selalu happy
jaranG dapat bertemu begini
kerana kesibokan dan kejauhan..
kami jarang bertemu..
so
kalau dah jumpa masa tu..
jeng..jeng..jeng..
ni la jadi nya...

4. When was the last time you ate pizza?

i don noe...dah lame tak makan pizza..act jaran mkn pizza..

5. The last song you listened to..

last song i listened is...
my music at blog!!

if at home last song i listened is..
Way back into love by alex flecther & cora carman..

6. What are you doing now besides this?

tak de buat pe..tengah buat tag ni la...

7. What name you prefer besides yours?

ma family and ma best fren

8. People i Tag:

i) cerry berry
ii) adik ku miss awyn
iii) akak ku cik naniey
iv) adik ku lagi cik ynaaa
v) saper2 yang rasa dirinya follower ku sile ambik tag ni!!wajib!!


9. Who is no (i)?

No i is Cik Cerry BErry a.k.a cik iFa..
dak ni aku kenal kat blog gak!!aku ok jekr ngan dier ni..
sempoi habis..
nak kate dah lame kenal tak gak..
tapi kiteorg satu umur..
dak ni tak silap aku la aku bca kat entry2 dier
dier student uPsi..
betoi ker cik cerry berry..?!

10. No. (iii) is having relationship with?

cik Naniey tak de ape pon relationship with me..
but dier ni baek ati..
and dier ni kire siz dida ar kat blogger ni..
cayunk siz naniey

11. Say something about (v).

owh aku sayunk ngan follower2 ku..
ku harap mereka ni sudi2 jadi follower ku..
biarpon blog ku tak cun mana
tak best mana
tak gempak mana..
tapi ku kan buat sehabis cun..
sehabis gempak ..
tok korang sume..
muahhhh.

12. How about no (iv)?

hahahahah
hhh!!aku selalu sakat dier ni..
dier ni pon aku kenal kat cne la..
aku selalu kacau and menyemakkan kan diwi
kat blog page dier ni....
kira adik ar kat aku..
t
api
awas!!
ku lebih cute dari dier
!!
jangan mare dik!!

13. Who is no (ii)?


hahhhh!!ni pon adik ku kat cne..
aku kenal dier kat blog ni gak
aku mcm ade chemistry jer ngan dier ni..
ahahha..
mcm aku selesa ngan dak ni..
best siot kawan ngan dorang2 kat atas tu!!
dier ni pon adik ar...
cayunk dik non!!


terima kasih erk dik misslovely ak.a amoy..give me tag ni..hihihi

Ohhhhh tiDAkkkk!!!

salam pagi tok sume..

".. hari-hari tanpa berita dari mu..
buat ke gelisah...
hari-hari tanpa khabar dari mu..
buat ku menanti..."

"..original writing by : littlebaby.."

nape amir...nape.....????!!!
ku tak suka..
kenapa sume suke amir.
apa kelebihan amir dari LNJ?!
huh...


"..setiap apa yang terucap di mulut..
setiap apa yang dituturkan
pasti ada kebenaran dan motif serta rasionalnya.."

"..original writing by : littlebaby.."



Followers

Template by:

Free Blog Templates