** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 2, 2009

actually..

act. hari ini birthday my bestfren..ntah la nape aku tak excited nak wish kat cne..act lau tak wish pon mayb dier tak kisah kot..ntah la..aku terlalu sayang kan friendship ni..so aku tak nak la sampai kiteorg gaduh hebat disebabkan benda yang tak jelas..

tapi aku heran la..nape dia mcm jauh dah dari kiteorg yang lain..aku tahu la dia kat kl.kejo..n i owez know keje ni mmg owez busy..but lau fikir secara rasional pun mana ade keje 24 hours kan..busy 24 hours kan...??!!betul tak?!

aku ni tak la kekurangan kasih sayang.ramai lagik yang sayang ngan aku..tapi mcm rasa tak sure la..mcm mane erk nak ckp...mcm ade somethink yang aku buat tak kene ngan dia...ntah la aku kut yang sensitif sangat...

give korang punya pendapat la...

aku ade wat slah ker hah..
erm dia kontek msg pon dak....misskol pon tak reply...msg tak reply..kol pon dak...

act aku sayang friendship ni..tak nak la putus mcm tu jek..mcm berkasih sayang lk..tapi betoi la..kiteorg kawan dah lame..dari form 3 sampai la sekrg...tapi aku rasa mcm ade somethink je..kalo korang masih ingat aku da wat entry pasai dier kat blog ni dengan name " RUang tok my best fren" ..korang leh baca kat ctu nape aku kecil ati ngan dia ni....nthen korang fikir dan bagi taw aku leh ke aku bersikap like dat..i mean berkecik ati dan terasa ati atas ketidakpuas ati aku ngan tindak tandus nya....aku ngan kawan2 yang laen still g msg2..talk in fon..miskol2 but dier ntah la...susa nak ckpp...

give me advise.......

satu hari!!!

hari ini satu hari aku baiki aku punya layout..
1st tu aku wat..
pastu tak leh lak...
aku dah hangin tu!!
cube..punye cube..
tak dapet lak..
adoiiii..
geram dah aku tu...

sakit hati aku oo..

last2 aku minta tulunk ar..
kat member aku ni..
name dak ni Chan Min yen..
miss CHan..
dier ni ade blog tapi just 4 nak kaji how buat layout ni
kegunaan cord2 tu..
tak de nak writing2 cam ni..
aku respect ar kat member kesyunkan aku ni..
dier la yang pulihkan layout aku ni...

cket mase lagik tadi aku nak nanges..
huhuhhu..

tu la gatal tangan nak tukar2 layout.
tapi mmg dari ari tu lagik tak dapet nak tukar layout ni..
tukar template ni trus act aku nak tukar tu...
tapi tak reti ..
reti..reti tu reti..
tapi tak tahu la mcm mane leh error tu..
huhuhuh..
sedey aku giler betoi ar..

miss chan lak tak leh ym..huuhuh
nasib dg ke dg aku ngan dier o sen jerk..huhu
thankz ar miss chan
aku selalu kol she "koko"
actr tu panggilan tok abg tak silap
in chinese lang.
tapi ku dah besa dah dari
politeknik lagik..
dari sem 3 sampai.
act after praktikal tu..
dier tak nak dah dipanggil "koko"
tapi tak besa dah
aku je panggil dier "koko"
hihihi....

rindu ar ngan dorang sume....

terima kasih chan min yen....

TERIMA KASIH MY BESTFREN CHAN MIN YEN

SALAM..HAI2..

HARI INI KU GERAM SANGAT KERAN ALAYOUT KU HANCUR..AKU TAK TAHU LA NAPA..AKU TAK PANDAI BAB2 CEK KOD2 NI..MEMBER2 AKU NI YANG PANDAI2..SO KAU MINTA TULUNK NGAN DIER AR...YTULUNK AKU!!BIARPON SIMPLE AKU AMAT2 BERTERIMA KASIH LA KAT MISS CHAN..KALAU BUKAN KERANA DIER NI..TAK DE NYER LAYOUT AKU MCM NI..HUHUHSEDEY SIOT!!HUHU

TERIMA KASIH CHAN...CAYUNK KO..
MAAFLAH AKU SUSAKAN KO JA..HUHUHUH

Followers

Template by:

Free Blog Templates