** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 5, 2009

## PictuRE ku ##

AfterNoOn sume..
aku Baru Naek Ofis..
baru pas makan ngah ari..
mekaceh kak naniey..
kerna ingat adik..
akan ku ingat..


act nak wat tag tok korang!!
tapi cam mls jerk taw..
penat..
ngantok!!
huhuhuhu..
busy..busy..busy..
huh!!

So aku post tOk entry Kali ini
aku pun tak tahu..
hahahahhaha...

gambar2 suma ni ku ambil mase aku teman akak ku ke AlfiaRado..
hahahha..(ngam ke juga ku eja tu)

.
.
.
.
.
.
.
.apesal tu..

ni pix ku ambik mlm semlm

gune fon my big bro...


.
.
.
.

tenung ke menenung ke..
terpegun tu...
hahahaha..
suke?!
.
.
.
.
apesal muke mcm tu?!
memang tak de keje ni..
tapi nak buat pe gak kat dalam kete kan?!
.
.
.

aik suke tul buat mimik muke taw...
.
.
.

tenguk ape tu!!
.
.
.

senyum...peace!!
.
.
.

tengah panas!!
sebelum masuk dalam kete..
ngah tunggu akak g ambik kunci!!
.
.
.

dalam kete...dalam perjalanan ke alfiarado..
hahhahahha!!
.
.
.
.
.
terima kasih kerana sudi menjenguk ke blog aku..

kalo sudi koment2 la...


tag frOm cik aKak Danya..

mowing2...
selamat pagi anak malaysia...
hari ni yang ke 102 post ku wat!!
wah!!
ku tak sangka!!
giler bebenor aku ni wei!!
hahahhahah!!

pagi2 bukak blog!!
dida dear anda di tag!!
wah..
pagi2 lagi aku di tag!!
giler ni!!
naseb baek bos tak de kat opis..
keje ade..
tapi tunggu bos cek lu..
baru leh wat g...
so ku layan la tag yang datang nye dari kak danya...


Here are the rules :

-List these rules on your blog.
-Share 7 facts about yourself on your blog.
-Tell 6 unspectacular quirks of yours.
-Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
-Link the person who tagged you.
~Leave a comment for each blogger.what is the purpose for tagging people this time, is only to know exactly who are my frens ..hehe

okies

aku dah tenung..renung rules tag ni...
ku fikir sejenak..
nthen
ku wat!!

# list these rules on your blogs..#

>>rules aku senang jerk...
>> 1st if u ol spotcheck my blog...tinggalkan pesanan ringkas supaya aku bleh menjejaki korang yang wat spotcheck kat blog aku..<<
>> 2nd if u ol berminat tok terus berhubung and tok menetahui perkembangan ku..(wah!!mcm artis lak) just be my follower...<<
>>3rd sesiapa yang rasa menyampah kat blog aku..dipersilakan tak yah jenguk2 langsung..<<
>> 4th nak wat semak..nak lalu lalang...nak menjerit...kat chat rOom aku dipersilakan..tak de dikene kan Tol pon..mahupon cas...<<
>>5th amat penting sekali [sesiapa yang menjerit..lalulalang kat chatRoom aku..diharap la tidak megeluarkan kata2 kesat mahupun menghina or mengutuk...] kerana kiranya ea berlaku..kaMo akan Teruk ku kenAkan...kaLo nak try Test..sile la..<<
>> lastLy enjoy urself and stay Long with my Blog<<
>>terima kaceh kerana mengunjungi bLog ku yang tak seberape ni<<

#share 7 facts about urself on your blogs..#

>> aku seorang yang simple...<<
>>periang..pemarah..panas baran..<<
>>suka merajuk dan mahu dipujuk<<
>>tak pandai memujuk<<
>> manja<<
>> suke gelak besaw2<<
>> seorang yang open minded..kate ape aje la..ku terima[yang baek2]<<
>> tak de pasai kekadang ku nanges..<<
>> ku suka banyak kawan and cari kawan baru dan ke terima kawan yang hendak berkawan ngan aku dengan hati yang terbuka<<
>> ku akan maki hamun orang yang cari pasai ngan aku<<

# tell 6 unspectacular quirks of your #

>> secret<<

# tag 7 people#

>>sesape jerk rase follower ku sile ambik..<<
>> ku tak pakse<<

# klik here to know who people tag me #

daaaa!!
selamat da ku men"tag"kan diwi ku!!



Followers

Template by:

Free Blog Templates