** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 24, 2009

tak sedar diri

Cik Anon: laen??even your words in english also seems like wrong...

21st Mar 2009, 12:31

Cik Anon: Ehem,awak lulus Bahasa Melayu?Perbaiki pengunaan bahasa blh tak?Kecayungan??Giller?Pojaan?Qu?Pelik la...Sdh cikgu melayu kamu tgk...

last day, 23.03.2009,7.03 p.m
Cik Anon: Kesiannye die..Awak bad mood ek saya comment mcm tu?Biase la tu,kalau dah rasa bersalah..Lain kali,cube tulis elok2 sikit..Sedap gak nak bace....Ni tak....Tunjuk sangat tk lulus BM... :)


********************************************************************************

aku dah cube tok berbahasa yang baik..cube tok menggunakan bahasa yang tak lebih had..tapi ntah kenape engko ini jenis yang tak faham bahasa dan mungkin hobi ko suke sakit hati orang kot..mungkin wayar kat otak ko tu ade putus or ko ni ade sakit mental dan baru terlepas dari umah sakit jiwa kot....cian kat mak bapak ko yang penat melahirkan ko tapi ko ni bodohhhh!!!siaLLLLL...jahaman!!!!MyEm0.ComMyEm0.Com

suke wat orang lain rase ko ni anak luar nikah kot!!!cian kat ko.MyEm0.com..mungkin tekanan tok ko dapat tahu bahawasanya ko ni anak luar nikah mak bapak ko kot.MyEm0.com...p la kaunseling...jangan la nak menjahaman kan diri ko kat blog aku....tak de sape yang dapat tolong ko kat cne lau ko melalak....kat blog aku....p la tanya mak bapak ko nape dier wat cam tu...tak pon ko ni anak angkat family ko kot...cian...MyEm0.comko ni mungkin di pungut di tepi2 longkang.....hahahahhahahhah..kah..kah..kah..kah...MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com

cian kat ko kan....apa la nasib ko ni..g la umah anak2 yatim ker...kan bukan nak melalak kat blog orang...hahhahaa..ntah2 ko mental tak bahasa melayu ko spm or upsr or stpm ko tu gagal...siannye.....pastu ko babitkan aku..wahh..banyak cantek muke ko..MyEm0.ComMyEm0.Com

ko ni memang la.....aku dah kate ni blog aku peribadi aku..penulisan pon ikut suke ati aku la..kalau ko sakit ati nak bace..sakit mate nak bace..tak yah bace..aku tak pernah mengalu-alukan kehadirann ko kat dalam chat room aku...kerana bagi aku ko ni sampah masyarakat or sampah blooger yang mental nye senget nak tinggl mati!!!!bagus ko tempah kubur if ko non-muslim..but if ko muslim..bagus ko solat ker..berdoa agar ko tak mati di langgar traller panjang....MyEm0.ComMyEm0.Com

aku tak kisah...
cube ko ni buat mate aku sakit and aku rase semak je page aku ni....serius..bagus ko cepat2 masuk hospital balik...

Followers

Template by:

Free Blog Templates