** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 25, 2009

terima kasih atas segalanya

hai all...salam to all blogger ni award datang nya dari kak comey hahha..comel ker?hikhik comel la sis..sis memang comel..tak cam dak yang buang berak..kat blog dida..hahahhahah....

okies dalam hidup ini perlu ikut peraturan kan..jadi leh kerana itu, aku pun ikut la peraturan award ini...

pertama sekali napa aku suka jadi follower sis naniey?

napa ar....aku pun nda taw..hahhaha..bab nya aku mo taw apa yang ditulis dan apa yang diupdate oleh sis naniey nie....

kedua..napa aku berblog??

napa ar..act aku dah punya blog tapi aku wat tu just main2..ndala seserius mcm ni..tapi sekrg ni tak dah terjatuh cintan ma blog ni..so ku terus kan la....tapi dah lak yang nda suka....peduli la..janji aku suka..bukan drng yang menaip...aku jua..hihhi

ketiga, aku suka gila tahap2 ni tahap2 dewa ni suka kawan dan jadi adik sis naniey...thankz ya...i'm appreciate..

okies aku dah jawab..dan dah pun ku ambik tu..hikhik...so hope sis naniey berpuas hati..

ikhlas dari hati ku tu aku jawab sis..hihih...


aku happy

today aku nak tukar channel key..so sapa yang komplain tu awas!!ikut suka ati ku la mo cakap macam mana sekali pun...nda payah tah kan mengatur-atur urang cara penulisan yang baik...mun uda nama nya blog urang kan..blog urang jua la...hikhikhik..

ku happy akhir nya aku bisa berbahasa negeri..ceh..padala bulih tu berbahasa dari lu lagi...bukan ku nda mo menggunakan bahasa negeri ku..cehhh (bahasa ku sendir)tapi aku lebih selesa menggunakan bahasa kebangsaan cehh teda-teda ni..hikhik..ntah la peduli kan mereka yang mengata aku di belakang..yang penting korang bersama aku kan????betul kan??

to all follower ku
terima kasih tuk segala nya
dari awal sampai ke hari ini..
korang still bersama ku..
terima kasih atas segalanya
kerana korang memberikan sepenuh perhatian
atas apa yang menimpa..
cehhhhh..teda-teda pulak tu...

aku tak nak sebut name sowang-sowang
nanti ada yang tertinggal
so aku sebut
to all
k....oretttt...

MyHotComments.com
MyHotComments


gumbira nya...

selamat pagi warga blogger..

buat kali pertama, aku ingin mengucapkan terima kasih kepada sis danya, sis naniey, sis ynaa, sis lulu, sis along, sis ku wettie cik ifa, sweetie ku ije..amil, sapa2 yang membantu aku dalam menandangani masalah aku ini..cehhhh...
Thank You Myspace Comments
MyNiceSpace.com


aku sayang kamu urang semua...cehhh..ni ari aku tukar channel jap...hihihi..MyEm0.Com aku tau kamu suma sokong 200% kan pasal virus yang melanda di blog ku ni...cehhhhh..virus tu....(berhati-hati dengan virus)

aku dah sedaya upaya membuang virus yang melanda di blog ku ne..so if tetba virus tu datang kembali.....

ada ku kesah!!!MyEm0.Comku kan lawan dengan secukupnya....hahahhaMyEm0.Com yang penting aku happy..mereka (virus-virus itu) happy bersama ku..kerana virus-virus yang bahaya tu dapat mengenali "artis" mereka dengan lebih mendalam lagi...cehhhhhh...keh..MyEm0.comkeh..MyEm0.comkeh..MyEm0.com

best eh ada peminat misteri a.k.a peminat fanatik ne..nda ku sangka ku ada peminat siottt..gila lar....MyEm0.com.....selama ini aku ja yang minat ma urang kan.tetiba semlm aku terfikir dan oh baru ku tersedar..kih...MyEm0.comkih...MyEm0.comkih..MyEm0.com

aku mo ucapkan syabas bete..kerana sanggup jadi peminat misteri ku...ku tak sanggup liat kamu dua or act sorang jadi peminat gelap ku..cehh(mcm kekasih gelap ku plk)kih..kih..MyEm0.Com

ku bagi la kamu dua or sorang yang ni..i wish thankz u...
MyHotComments.com
MyHotComments

bab kamu dua a.k.a sorang tu...menyedarkan aku bahawasanya dalam dunia ni bukan suma orang suka kita..tapi nya kan bukan suma urang bisa kita puaskan hatinya...so aku puaskan hati ku ja la..buat pa aku susa-susakan diri mo happykan orang lain yang teda kena mengena ngan diri ku dan hidup ku..bukan mendatangkan hasil pun layan kamu dua a.k.a sorang ini..baik ada masa nya kamu dua a.k.a sorang tu bagi aku duit..boleh jua aku membelanja ke kedai padini..kah..kah..kah,,MyEm0.ComMyEm0.Com


mbah aku malas kan nulis ini karang kena tegur lagi penulisan bahasa melayu ku nda bagus..karang ada lagi yang mengungkit bahasa melayu ku gagal..padahal ah..dalam diam urang yang mengata tu yang bahasa melayu nya gagal..kah..kah..kah,,,MyEm0.comMyEm0.com

nda pa la...dosa sendiri tanggung kan..jadi la biarkan ea menanggung dosa yang banyak..kah..kah.kah..MyEm0.comMyEm0.com

last sekali aku mo cakap....ada aku kisah...MyEm0.com

Followers

Template by:

Free Blog Templates