** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 26, 2009

award dari sis ku muda..cehhhh

petang of all u
my dear, my sweetie, my sweetheart, my hubby chubby
cehhhhhhh..

aku nak wat and nak tempekkan award ni haaaa
nate terkecik ati lak akak ku yang sowang ni
cehhhhhh...
teda la maen2 ja ba..
kan kak..
cehhhhh

pertama sekali ku publish kan award tu di sni baru ku jawab soklan ar...
jangan risau ku jawab jua tu..cehhhhh....

so aku uda tempekkan award akak ku ni..
so ku jawab soklan tu...
dengar baik-baik ar siZ..

1st. kenapa korang suka jenguk awandanya's blog?
jawapan ku seikhlas nya : kerana pertama kali ku dapat menjejaki blog ini...ku suka..koz tuan nya cute bangat joe...cehhhhh

2nd. apa yang paling menarik perhatian korang tentang blog awandanya?
jawapan ku sejujurnya : orangnya dan penulisan nya serta baru ku terfikir mcm tajuk awan dania pulak ni taw...kahkahkah...MyEm0.Com

3rd. kenapa korang suka berkawan ma author awandanya's blog?
jawapan ku yang serius ni : kerana akak sorang yang baik dan sangup suport aku..caya la siz..adeQ suka tu....

4th. berikan 3 perkataan yang korang describe tentang diri aku..(sejujur-jujurnya)
jawapan ku yang ikhlas.,jujur dan serius : baik, penyayang, cute, comei, ambik berat..

wah manyaknya sis....kahkhakah..
tak pa..yang penting ikhlas...

dah siap..
komen la....
kih..kih..kih...MyEm0.Com


abis dah utang ku..

salam sayang...

ni nah upload pix ni..kih.kih...

ambik la lau nak ambik...

hahhahahha...MyEm0.ComMyEm0.Com


ni bukan makanan aku..
ni makanan member aku..

hihihih...


ni tuk awyn..ambik ar.
kahhhkahhhkahhh

ni juga..ambik ye..kahkhakhaka...


akak tak tahu la adik yang mane satu...so nak akak bagi kat awyn..
awyn nak kat ari tu
so dah tak de utang dah..!!

kih..MyEm0.Comkih..MyEm0.comkih...MyEm0.Com




kepada follower ku please attention!!

sekali lagi aku kembali membawa kabaran yang kurang enak..
cehhhhhhh

mayb aku akan berhenti berblogger??

sanggupkah kalian?
cehhhhh..

penting sangat ka aku ni..??

hahhahhaha..
pasan ja ku ni..

tapi yang real nya...

aku mo bagi ni..
ma kamu suma
suma ar....

aku mls ni mo g taw sorang2...

pleaseeeeeeeeee

tolong ambik k...

tapi ade syart..lupe lak mo kaC taw tadi..
ihihihi..

i. mesti tempek kan ar...
ii. napa suka jadi follower ku..
iii. napa kamu suka kawan ma aku..
iv. nyatakan dalam satu perkataan about aku..satu ja..lau mo baGi banyak2 pun boleh jua la...
v. okies tu ja..hihihih

ni award nyaaaaaaaa..ambik lerrrrrrrrr

terima kasih atas segalanya
kerana kamu
aku terus bertahan

terima kasih atas perhatian anda suma...
kerjasama anda semua amatlah dihargai..

aman rasanya bila.....

pagi all...

hikhikhik.....

bukan ku nak borak ape pon..act tak de niat pon nak buat entry pagi2 bute ne..

tapi oleh kerana ku takut aku busy kan..jadi ku upload entry tuk hari ni...

khas tuk sista-sista kesayangku..

awin dik ku,
nak sangat tengok kan...


haaaa..ni kat depan dewan masyarakat yang selalu kami berkumpul jumpa tuk aktiviti..
tapi pagi-pagi lagi dah buat aksi...
cantik kan awan tu...
bukan awan..
kabnussss...
hihihii..



ni aku dan eva...yang selalu ja ada gosip pasal secret admire..
cehhhhh.....sejok oo time ni...
ni la pengalaman aku...


ni kami yang gila-gila...
memang kami ni suma la berpose-pose ni...


ni time raya haji tahun 2007
wahhh macam lama dah pun kan..
baru ku pakai tudung
selama ku di sana aku nda pernah pakai tudung..
kih..kih..kih..

ni la aku, emy dan rina...
selalu ja bersam cehhhh..
koz durang emy punya group time ni abis dah
tiada da keja...
jadi owes la menjenguk2 aku dan rina...

ni la c aci gumul..
act mo kaC tunjuk yang di belakang tu..
hahhahah...

pagi yang aman..
mmmmmmmmmmmm
pose jan nda pose...

ni la suasana dalam beberapa hari kami di sana
besttt wa cakap lu...
sejok gila ni..
ada lagi kami men-men tiup2
kunun kuar asap di mulut..
memang la sejok kan
terasa mcm di korea..
cehhhhhhh....

aku yang hanya aku
teda orang boleh jadi aku
teda orang boleh melemahkan aku
kerana hanya aku yang bisa buat perubahan itu..

aku dan eva lagi di puncak..
cehhhh
macam naik gunung pulak..
di atas bukit satu umah ni
bawah bukit ni nampak umah kami

ni mula -mula sampai g
di sini
hahhahha.....


ni rina...
awal ni..
samapi0sampai ja terus bergambar ba..
aduiina..

paling best kami dapat keluarga angkat yang best ar..
sempoi...nda kedekut..baik..
adik-beradik kami maC lagik kecil-kecil...
lucu ni...
memang kami p sana mo buat amal jariah
jadi kebetulan aku ma rina satu keluarga angkat..
pastu satu group lagi..
hihihihi..

balik umah
kami masak....
bangun pagi..
arghhhhhhhhh..
malas nya rasa mo buat keja di surau tu...

balik tengahari dah ada makanan..
bapa yang masak..
hahhaah..

sampai sekarang kami maC kontek
tapi sekrang ni jarang dah....
bab balik2 tukar num nya dorang sana
jadi macam mana mo kontek..
hihihih..

okies la dah abis aku mengarut...

Followers

Template by:

Free Blog Templates