** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Apr 7, 2009

:::: Cc :::

hai all..
selamat petang..
mungkin di kala ini korang dah balik aku pun dah balik..
wakahkahkahkahka..
tapi aku g Cc.
.kahkahakhaka nak taw bab aku aku sanggup turun g Cc..
padahal aku leh buat kat opis jer...
sebab korang aku turun g Cc jap..
tuk publish ne hah..
mesti korang sedih giler ar..
hahhahahha..
tak de ar..
aku terlalu istimewa di hati korang ker?
cehhhhhh..
pasan agy aku ne..
tu la aku tak leh lari dari pasan jap..
hahahhahaha

tak pe..
aku tak nak buang mase aku agy...

nahhhh.. tuk korang..

~ ni pic aku ngan sis ku, sis rieyn and sis danya ~
~..ni pic aku ngan ynaa, asna dan along..~

~..ni pic aku ngan sis lulu, sis naniey, and sis awyn..~
ni jer sempat ku upload..esuk aku akan continue.. koz aku rasa Cc ni nak tutup dah... hihihihih...

chow..
love u all.

salam sayang dari ku,

::: kebizian ::: part 2 :::

salam mat tengah hari..
aku baru mkn weii..
huhuhu
jam menunjukkan jam 2.05 p.m
aku baru mkn..
hukhukhuk
nak claim ot ne..
cehhhhh..

mayb aku tak akan rancak meng"hapdet" blog aku ni
kerana kebizian yang melampau pada hari ini hingga lah on thursday..
i hope i will free for a few minutes or hour tomorrow.

kepada asna,

gud luck for ur last paper.
jawab bebaik erk...
sayang asna..

kepada sis naniey,
i will gonna miss u..
cehhhhh..
nate messag
e k..
upoad pic tu agy..


kepada yna
aa,
i gonna miss u..

kepada cik ifa,
gud luck k...
hope ur happy with u hubby nate k..
enjoy ur self k
...

kepada sis danya,
miss u sis..

kepada sis reiyn k a princess blog,
miss u sangat sis..

for angah,
miss u,
gud luck for ur exam..
muahhhh



kepada all follower and visitors
wish me luck on friday k..
takut wok!!


:: kebiZian Ku :::

salam sayunk dari ku

hari ni aku amat bizi sekali..

cehhhh..
padahal menyempat gak menjenguk blog...
kihkihkih...

aku perlu siapkan before friday
report progress for projek iks...

friday i want to go interbiu
if i siap awal..
i akan kembali bersama korang pada ari jumaat tu...

nate i update lagi k...

yang nak exam tu: gud luck k..
wat sehabis baik...
jawab dengan tenang..


yang bizi ngan keje tu : wat keje, jangan nak berblogging jer..hihihi



Followers

Template by:

Free Blog Templates