** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Apr 9, 2009

::..just for my youngest sista..::

salam
aku baru abis mkan..
kahkahkaha..
ari ni aku nyer keje
slow cket...

erm nie tuk youngest sista aku
aku mane ade adik wei...~~~
aku le yang bongsu sekali...
3 orang je wei~~
kiteorang adik beradik..~~
mane datangnya adik ko ni dida..
hahahhahhaha..

adik ku ni datangnya
dari dunia blogger..

hanya untukmu Noor Ajwin Ajeera..,
sedap dan cantik sungguh nama yang diberikan ini
kepada mu ye adik..
wat akak jeles je..
ceceehhhhh...
adik cakap adik bizi...
and u said sorry to me..
for u
akak faham dan mengerti wahai adik ku
akak pun bizi gak...
sO jangan rasa akak marah erk..
tak marah pun...
jangan rasa terase ngan ape yang akak cakap..
aku ade cakap ape2 ker?
hahhahha..
tak de lah...
akak sayang Noor Ajwin Ajeera okei..

:::last short for finally kisah fall in love :::

sebelum aku meneruskan
kata-kata aku pagi ini
sebelum aku membizikan diri ku dengan keje-keje ku..
aku berharap sekali aku mampu
melakukan yang terbaik
dalam hidup ku..
untuk menceriakan hari2 ku..
doakan aku ya...

okies
semlm aku dah cuba tuk membuat keputusan
tuk membuat pengakhiran cerita
: fall in love :
so,
ni la hasilnya...

aku tak kan tell to him dat i love him..
aku tak kan kaC taw ngan budak tu..
budak tu a.k.a my bestfren...
akU nak korang taw..
aku akan sentiasa mendoakan kebahagiannya..


biarpun maCm mana
aku Dan dia
tak kan bisa bersamaMyEm0.Com
betul kate "dia"
kita kene belajar menyesuaikan diri
dengan keadaan baru
iaitu kita akan sentiasa jarang berhubung
dengan seme rakan seperjuang..
So, aku rasa aku tahu pa yang diperkatakan..
dan aku ambil keputusan dats
aku tak kan TEll ngan die..

bukaN bab aku rasa aku sayang orang lain
tapi tiada guna kan..MyEm0.Com
nate dia akan tetap berjumpa dengan ramai people..
mayb he will stdy at UMS..
so biar la...
manyak agy lelaki2 yang comei.
cehhhhh..

i miss my buddies..
and for long time
i cry..
yes..
he make me cry...
budak yang nak jumpe aku buat aku cry..
MyEm0.Comohhhhh!! tidakkk!!
aku cry bekoz i really miss my buddies
and nak peluk sesangat...


".. kejauhan itu, kesunyian itu, kediaman itu,
membuatkan aku tefikir..
mungkin tuhan ingin menghadiahkan
sebuah kerinduan kepada kita semua.."


:: wish u de best aida sari ::
:: make ur life happy and bersinar ::

::: i really2 don noe ::::

pagi sume...
awal pagi ne aku jenguk korang
koz aku maC ade keje nak selesaikan before tomorrow..
huhuhuhu
takutnye....MyEm0.com

dida tak tahu la..
semalam orang yang dida rindu sesangat
telah kembali menghangatkan persada mlm dida.
MyEm0.com

tapi for ur information,
he is not my boyfriend..
not my special guy..

but i miss him..
and last nite
dia hadir kembali...

cumenye..
ntah la dida rasa
mcm sedey je..
or
binggung...
" aku dalam kebinggungan "
MyEm0.com

i really don noe...
huh!!MyEm0.Com

how can i tell hah..
oh!! my goD!!
susa nya nak tell..
damn it!!MyEm0.Com

i try to tell
he want to met me..
but i really don noe..
i can met him or not..
why??
kenapa tak nak jumpa lak..??
kan dida dah rindu giler kat dier..
so jumpe je la..
ohhhh!! ni la pasainya yang wat dida tak tahu..
keliru atas kemahuan sendiri..
MyEm0.Com

atas sebab2 tertentu sebabnya tak leh dinyatakan
but sebab tu laMyEm0.Com yang buat dida ter"binggung"
dan " dua hati" nak jumpe...
uwaaaaa..MyEm0.Com

dida nak sangat jumpa ngan die.
before nie dida je kenal die.
die tak kenal dida..
tak faham pun dida ni mcm mane..
tak tahu pun dida ne how i look..
but sebab itu la menjdi punca
kebinggungan dida..

ohhhh !! my god!!
i really2 don noe..


anyway...
thankz sangat kat korang
selama dida bizi..
(bizi tak menghalang dida jenguk korang)
korang tak henti2 mengunjungi blog kesayangan ku ini..
terima kasih...
i love u ol..

Followers

Template by:

Free Blog Templates