** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Apr 13, 2009

:: gelak tawa itu adalah emosi ku..:::

mungkin hari ini kamu semua akan merasa pelik..
mungkin hari ini kamu semua tertanya2..
ntah la kenapa aku hari ini..

emosi bermain bersama dengan ku..
emosi selalu ingin berdansa bersama ku..
gelak tawa tangis ku.., merajuk ku, adalah emosi ku...
marah ku, tangis ku, merajuk ku, adalah jiwa ku...
mungkin ini lah sebabnya aku..dan kamu..
bersatu....

kata-kata ku..nukilan ku..coretan ku...luahan hati ku..
adalah diri ku...
adalah emosi ku...

adalah jiwa ku...

Glitter Photos
[Glitterfy.com - *Glitter Photos*]


sindiran ku...cemuhan ku..omongan ku...tangisan ku..
adalah penangan dari sensitif ku..
adalah dari emosi ku...


Glitter Photos
[Glitterfy.com - *Glitter Photos*]


::: mencari kedamaian hati:::

aku tak tahu nak writing ape lagik..huhuhuh..sedey nye...tak pe2..aku mendiamkan diwi sekejap...tuk beberaa hari ..if aku dah ok...aku hapdet k..huhuhuh..

lihat la wajah kesayangan korang..khakahkahkahak....

Glitter Photos


Glitter Photos


Glitter Photos


Glitter Photos

di kala ini..

aku tak de mooD..

arggghhhhhhhh!!!


buat masa ini
aku teda mooD..
so mayb message korang aku tak reply...
okies...
aku nak menenangkan diwi ku
yang resah jer...
yang sedih jer..
okies....
diharapkan korang tak jemu tuk visit my blog..
biarpun sejak kebelakangan ini
blog ini..
ku rasa bosan sekali..
mcm tak ade seri blog ku ini...

::: award from cik angah & cik ekin (miss farah gak):::

salam pagi tok seme...
pagi ne aku terasa bosan lak...
aku pun tak tahu..
ngantuk sangat le...
aku pun tak tahu kenape...
aku try tuk menghanpdet tuk kalian...
tapi aku gagal kerana ku kehilangan idea..
wok....tolong aku wok..
huhuhuhu

okies..

1st award from cik angah,

thankz cik angah...muahhh..
dear angah,
aku tak tahu name ko yang penuh berserta binti...
tell me k..
terima kasih atas segalanya..
nasihat mu...
dorongan mu,...
sokongan mu...
coretan mu...
aku ambil sebagai positif
terima kasih kerana ko sanggup jadi kawan dida..
thankz a lot to be my sista and my friend..
thankz a lot...


2nd award from cik ekin,
cik farah gak memberiku award ne..

. terima kasih cik ekin .
. kerana memberikan dida award ini .

~ you should tell 10 facts or hobbies yourself ~

. aku adalah aku .
. kamu adalah kamu.
. coretan ku adalah hasi nukilan ku .
. keluarga dan persahabatan adalah hidupku .
. gurau senda, gelak tawa, dan pelbagai emosi adalah jiwa ku .
. ku dilahirkan pada 19.08.1987 .
. hobiku membaca novel cinta.
.cinta dan kasih sayang adalah suatu yang luhur dari hati setiap insan.
. musuh adalah perangsangku menjadi kuat.
. diam tidak bermakna aku suka.
. mengkritik tidak bermaksud aku menghina.

you should choose5 other blog tell their name in yuor blog..

. tak nak bagi sesape.. .

Followers

Template by:

Free Blog Templates