** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Apr 15, 2009

esUk sambunG

sekiranya nama anda tidak ada dalam list aku sekarang..sile bagTAw k..esuk aku update balik k...

terima kasih kerana lawat blog aku ni..

::: my NEw LoOk ::::

salam seme...afternOon..sori erk dida tukar layout tadi.so private kan jap blog ne..

kepada sesiapa yang hendak masuk page dida tadi,

dah boleh masuk dah...

kepada sis naniey and sis danya,

dida say sory k...bukan sepikan diri..tapi ade keje tadi so private jap...ok..sekarang leh bukak dah...

enjoy with my new look..

::: kisah mlm semalam :::

morning
mcm dah lama aku tak update kan..
kahkahkahakhak...
padahal aku sentiasa ada tuk korang....
act bukan mls nak update tapi ketiadaan idea ..
kekosongan idea di dalam minda
buat aku rasa fuhhhhh..
susahnya nak mulis nukilan..coretan ku..
kahkahkahkah..

ape hal lak ngan ko ne dida...
hahahahhaa...
ade ape ngan semlm weiii~~~~
tak de ape act....
kakhakhakahk...
semlm aku tengok filem witch yoo hee..
kahkakahkhaa..
drama act..
drama tu aku dah tengok time stdy agy..
tapi pasal jeles yang amat ngan bro aku..
dier tengok berulang kali..
sO aku tengok ar agy...
hihihihih...
wink~~~wink~~~


ni la pelakon2 witch yoo hee..
aku suke crite ne..
sedey pun ade..
kelakar pun ade...
huhuhu..
selama aku tengok tu kan..
tak pernah aku nangis wei~~
tapi semlm..
last part tu buat aku nangis wei~~~
huhuhuh..MyEm0.Com

ntah aku pun tak tahu kenape aku nangis..

Followers

Template by:

Free Blog Templates