** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Jun 18, 2009

help me!!help me!!

adeh..
apesal la keje yang aku wat ne
benggong btol nie..
adehhhh
aku ngah wat keje dalam excel nie..
tapi aku kecik la pulak
bila ku da print!!
alalalla..
punye la ku tensennnnn!!!!

rase ku nak wat cam ne je...
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:




kang ku buat cam ne kang!!



opppss student yang bawah 18 tahun sila tutup mate!!

tak pun cam ne haaaa



tak pe..
akhirnya aku pun nak balik..
so aku mayb akan cam ne nanti malam..
huahuahuahauh!!



hampir selesai..

wait!!wait!!
jangan tutup pintu lu..
jap ar..
nak tell nie...
haiya...

keje nak hampir selesai dah..
ade sikit agy ar..
so pasni boleh ar ngular..
hhahahah!!!

opppsss!!!
tak de ar..
today mcm malas nak bukak fessbukkkk...
kenapa erk?
mcm bosan lak kat sana kan??
huhuhuhu!!

friendster and fessbukkk??
kenapa orang semakin kurang berfrirndster??
korang ni kan..
mmg adat la kan..
ade yang baru yang lama korang buang..
mmg dasar tak sedar diri..
aik..ape kes nie..!!!
hhahhahah!!

feeessbuk keburukan yang terang benderang tak yah men suluh2 lagi.
open public..
public sangat ar.
nak write yang personel pun orang taw kan..
tak gtu??!!

friendster???
same je sebenarnye.

blogger???
mungkin sni la tempat yang sesuai untuk aku..
khakhahkah!!
kenapa??
kat sni ada kengkawan yang tahu semua hal aku.
khahahak!!
tak de ar..
public gak kan..??
so apa kebaikan ketiga2 ni??
jawapannya..





ada kat minda korang..
ada kat hati korang..
tak percaya erk??
cube tanya diri korang sendiri..
buat pe tanya ngan dida...


* selamat pagi semua *

selamat pagi anak malaysia...
okai....

hari ini aku tak akan berlegar lama kat blog ini..
so pandai2 korang la k..
aku tak nak memaksa sapa2 mo jenguk blog aku ni...
tapi ingat!!!
amaran penting dari penaja...
jangan jadi silent reader..
membahaya diri..
khahakhakhaa!!!!

tak de ar gurau jew....
ok....

aku amat busy cikit today.
because aku nakwat keje yang bos aku bagi
last minutes last day..
jam 4.20 baru dia suru wat keje tu..
act dia pesan wat esuk ok..
must wat..!!
so aku terpaksa akur la kan..
cehhhh jadi pekerja baik la aku ni..

so aku tinggalkan pesanan je la k..
pandu kete elok2..
erk??
apesal ni..ape kes??!!!
hahhahahha!!

kat fesbuk pun aku jenguk je tadi tanpa meninggalkan kesan pun...
okai....
fesbuk pun aku berniat today aku tak mo bukak..
i try....
hhahahhaha!!!!

***************************

sampingan....

semlam aku tenguk cete Lu'Lu
yang aku baru download dari youtube
kelakar gile siot...
act cete telemovie ni dah main kat astro.
tapi tak pernah lak aku tenguk...
ketawa je aku memanjang..
hahahha!!

pelakonnya??
nak juga taw kan??
main actor : farid kamil ** my hero**
main actress : nurliana samsudin..**kenal ker??**
erm ex gf c pierre andre...alalaaa. yangberlakon 3 janda tu..

***********************************

okai done!! bergosip sudah...
berceloteh pun sudah..
say morning pun sudah...
ketawa pun sudah...
okai..
sila la buat keje tu!!

Followers

Template by:

Free Blog Templates