** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Jun 19, 2009

award from dik daus

ANUGERAH BLOG MESRA MATA:DAUS ENTERTAINMENT:http://daus.via.my

award ni di berikah oleh dik daus..

adik daus ni akukenal 1st time kat blog sis naniey
hiihihih :)
aku ingat mule2
abg2 dik daus nie
rupenya
adik lak..
hahhah!!

penerima seterusnya yang bertuah adalh..

1. cik manis
2. adik nurul
3.sis zahra..

okai
done!!
terima kasih erk dik daus...

sekiranya hari ini hari cantik sedunia ^ ^

selamat pagi all..
okai tak nak cakap banyak..

aku takut ni wei..
takut giler ni wei..
adehhhh....
ko ni kenapa ni haaa...
takut kenapa...??
aku takut mo cek result..
hakhkahakhakh!!
penting sangat ka??
penting la juga kan..
just mo taw aku dapat ka sambung stdy if aku tia dapat keje kerajaan nie...
hihihihi :)

**************************************

okai now..
sekiranya hari ini hari cantik sedunia...
cantik ke anda tu..
tu ..
awak la...
yang terjenguk2 kat luar tu....
awak cantik ker?????

kalau awak rasa awak ni cantik sangat
mengalah nasha aziz..
jawab la tag ni...
sila la...
jujur taw...

**********************************************

tempekkan gambar ini sekali okei..

Q : pengertian kecantikan apa anda ??
A : cantik itu subjektif..

Q : bila hari terakhir anda bermekap??
A : bila erk??tadi ar nak g keje..

Q : bila kali terakhir anda membeli shopping sakan membeli make up dan yang sewaktu dengannya??
A : erm...tak ingat rase nye last month kot..gincu by silky girl..

Q : bila kali terakhir anda syampu rambut ??
A : hari ahad kot..hahhahahh!!

Q : adakah anda seorang yang kemas dan beratur dalam penjagaan bilik??
A : hahhahhaha!!nak taw juga...erm tak kot..boleh2 ar if datang rajin..hahhahah!!
but i'm still try to best doter for my mom and dad..

Q : barangan make-up anda ??
A: silky girl...

Q : senarai kan 5 actress tercantik di mata anda ??

A : 1. nasha aziz
2. nora danish
3. camelia
4. maya karin
5. my mom ** erk** ya lor...

Q : last Question : are u Hot?
A : yes of koz la...hahhahahha

i tag :

~ cik comel
~ sis danya
~ cik ifa
~ cik asna
dan
sesape nak jawab soalan maut nie

peace..muahhhhh

Followers

Template by:

Free Blog Templates