** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Jun 23, 2009

today is mybestfriend befday ^ ^

today is my bestfriend befday...she name's aslinah abd majid...we all call her is ina...act today adik mell pun befday...last year we sambut befday dier kat miri..khakahkah..time tu nak balik dah dari percutian kiteorang...hihihih :) best taw dapat kawan mcm dorang nie...happy je...erm ada prob share...


ekceli aku ngan ina time sem 1 tak rapat sangat..kiteorng rapoat mase pertengah sem 2..koz time tu kiteorng duk bilik sebelah2 nthen 1 wing dan 1 blok..sem 1 poun kiteorng duk 1 blog tapoi tu ar kan time tu barua gy masuk poli..tu ar tak berapa rapat even kiteorng duk satu klas..khakahhkaahak!!!

tapi mengenalinya..aku rasa bersyukur kerana punya sahabat mcm dier....tak banyak kerenah dan ade ar sedikit manyak tu...if beli barang dier nak yang complete..habis segala dier tanye..hahhaha..takut ar penjual tu tak laku..hahhaha..

yang best kiteorng buat bisnes jual buah2an kat poli..last sem tu.kihkih..nak cari duit lebih kan..hihihih :) best ar ingat balik..now ni dier dapat continue stdy kat upsi..hihih:) time kat ums tu tiem interbiu punye ar takut semacm je..dier interbiu jam 9 pagi aku lak interbiu jam 3 petang...cuak aiyyyoooo!!!hihiih :) tapi at de last result she get it!!!puas suruh dir pikir suh pegi...last nye ayah dier pakse pegi....hihih :) happy for her....hihhih...

dier dapat koz keusahawanan dan perdagangan..aku pun ade apply tu..1st choice setiap kiteorng yang apply upsi tyuuuuu!!!hahahhahahha..tapi best gakkan...deir pegi membawa cita2 kami sekali..hope dier boleh ar hidup kat upsi tu..boleh sesuai kan diri dan stdy dier...

dier dah ada yang punye..

she taken by abdul halim....

hihihi :)

tu la sebabnya dier susa nak tinggalkan sandakan....hihihih :)

i love u so much my fren..hope ko happy ngan stdy dan berjaya membawa segulung ijazah...hihihi :)


ina yang paling hujung sebelah kiri...sebelah ngan aku.
gambar ni di ambik time kiteorng sem tiga lagik...

Followers

Template by:

Free Blog Templates