** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Jul 6, 2009

"..kemana ilangnya cik dida setelah dikalahkan oleh......."

selamat malam semua..
mesti korang heran kan..
apesal aku tetiba muncul di malam hari ini...
kakhkaakhakah...
belum malam agy la....
masih jam 7 petang kan...
kalau kat labuan dah gelap dah tu...

act dida dah lame teringin nak makan bubur nasi ayam..
adehhhh.
cedap tu...
tengo ar if ade kerajinan..
ke mana ilang nya kerajinan cik dida??
kerajinan cik dida telah dikunci ketat oleh cik malas...
cik malas dah menguasai diri cik dida dalam seminggu ini..
cik dida dah berjaya mengalahkan cik malas..
tapi akhirnya cik dida kalah dengan cik malas..
adehhhhhhhh.

cissss...

"...dia lelaki impian yang ku lukis di hati ku..."

salam petang all..

izan izwan iskandar..
nama itu cantik tak??
hahhahhha...

sebelum itu..
aku nak ingat kan lah..
kat korang..korang..korang..tuuuu.....[ mulut munjung ni ]
entry ini dihasilkan ataw terhasilnya entry ini..
tiada kena mengena dengan hidup kamu..
ini sekadar angan2 atawpun impianku sahaja..
ye memang aku kuat berangan angan..
so..jadi.....oleh kerana itu..
disebabkan itu..
jangan la ada yang saling kutuk mengutuk..
mengatakan ishhhh..budak ni minah perasan la...
ishhhh budak ni ntah ape2 la...
ini sudah adat di mana blog ini blog AKU..
SO suka ati AKU LA nak tulis apa pon...
ok!

okai..now khita sambunk sory morry lagik...
izan izwan iskandar..
cantik nya nama itu..
seindah nama ku...
ihihihi =)
nak jugak sekali jalan je...

muhammad aiman iskandar??
amcm??nama ini juga cantik kan??
alahai...suka nya aku ngan nama ini...
nama laaaaaarrr....

aku kenal dak dua orang nie...
masalahnya...
itu la....
itulahhhhh massssaaaallllaaaahhhnyyyyaaaa.....!!
aku tak kenal pun siapa mereka..
dan wujudkah mereka ini??
ntah la...
ini entry yang ke-3 kot aku berbicara begini lagaknya...

nama itu sungguh!!sungguh mengatakan bahawa tuan punya nama itu
seorang yang hensem....kacak bergaya...so sweettt....
hihihh =)
stop from angan-angan dida...
alahaiiiiiiiii...

adakah insan ini yang akan menemani ku

hahhahahahhahha

ghila..ghila sungguh kamo ini....
adakahhhhhhhh??
lelaki itu wujud mungkin....
and mungkin juga berstatuskan suami orang?
tunangan orang??
tapi itulah yang aku tak tahu..
kerana nama itu
i like it!!
cantik..menarik..ku tertarik..memang de BOOM....

"....bila aku hendak berubah...."

cehhhhhh,,....
nak juga tajuk entry palink gempaq..
ahhahaha...
tak gempaq mane pun...
tak segempaq bloq ku....

aku ssaje je nie....tulis entry ntah ape2...kan..hihih..buang busan ku yang amat2 lah medalam sekali..ntah la aku tak taw la nak kate ape....hiih..ntah sejak dua tiga menjak ni...entry auto publish ku ini tak menjadi..kihkihkihkih...ntah la.....aku ke yang salah tu erk....hiihi ihhihihihih =) ketawa yang meleret2...

aku...
wei dida..
kau bila mo berubah nie..
adehhhh..
ikut suka hati ja sound aku mcm tu...
eh..
sapa sound aku tu..
ahahhahha...
teda sapa2..
aku ja yang sound diri sendiri...

act penah jua kawan a.k.a ex schollmate and ex- clasmate ku time di waktu ketika ku sekolah menengah ckp mcm ini..."...weii bila lagi ko berubah ni..mo kac syarahan pulak..mo kac ceramah percuma pulak.."
"...wei ko ni mcm baik ja kunun.....padahal sama ja ba kita nie..", "...wei ko ni sudah2 la ba tu..malas aku mo dengar ceramah dari ko..."

aik.salah ka seorang insan itu berubah ke arah kebaikan??? salahkah seorang insan bergerak dari kekalahan atawpun keburukannya ke arah kebaikan dan kecemerlangannya??cehhhhh..mcm mana stdy balik la pulak...

ntah la.....bila la aku hendak berubah??aitttttt...aku dah berubah pun....dari seorang yang nakal..dari seorang yang tak cukup matang..tak tahu ape2..jadi la aku seorang yang boleh menjai pendengar setia...menjadi seorang yang boleh berfikir matang..cetttttt!!! ada2 ja dida nie kan....

okies la..
malas mo borak2 lagik..
mesti korang akan bakal merindui saat saat kita
berceloteh bersama...

" awak..apesal awak tak nak blah erk dari......."

assalamualaikum salam sayang dari saya tuk audaaaaa...
hihihi
ayat tak boleh blah jew....

okaies..
hari isnin yang ceria..
ceria ker??
erm act tak de pon cerita story morry hot meletop...
mcm gunung berapi yang nak meletus pun...
hiihihii =)

hari minggu ku
di habiskan dengan berborak2 ngan family...
free from stress..
enjoy with my family...
laughing, fun, joke, smile...
i will miss all the moment..
ahhhhh....
malas nak ingat lar....

"..awak..."
" apesal awak tak pernah nak reply msg kiter awak.."
" awak.."
" apesal awak selalu ade kat kotak fikiran kiter awak.."
" awak ..."
" ..awak nak tahu tak kiter rindu sangat kat awak.."
" awak..."
"..apesal erk kiter ingat kat awak je.."
" kurang siuman erk aku nie...tak de la...mane ade...."
"..rase2 ku aku still ingat semua kejadian...kenangan..."
" tapi apesal awak ni selalu kat minda kiter erk.."
" adakah awak terlalu istimewa kat hati saya.." aku terfikir sejenak....
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
" awak, apesal awak tak bleh lah dari perasaan dan minda aku nie...."
"..awak, nak duduk kat situ berapa lame lagi.."

??????

Followers

Template by:

Free Blog Templates