** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Dec 29, 2010

sesenang hati ku =)

lame nye tak update beLog ku ini...
aishh...ape nie....
mcm ni ke masuk umah sendiri..
maen terjah je....
assalamualaikum seme..
mat malam...

mesti semua tengah kusyuk dok tengok bola kan..??
betul kan?? kan?? kan?/
hehhehehe...
same laa..tapi aku still leh buka fb n tetba ase nak
mengupdate belOg ku ini..
yeahHH!!
itu diaa..

sejak akhir akhir ni..
aku asyik ase rindu si dia je..
dah la tinggal aku selama 2 minggu..
dah tu senyap je..
adeshhh....
ape ar..

tapi tak pe...
ramai g kawan2 aku teman kan aku..
word 'teman tapi mesra'
kekal begitu ar..
hiih
smileeee :)

adoiii..
dok aku sebok2 update beLOg..
leh pulak indon nie jaringkan gol.

ishhhhh!!
tak puas ati lak aku...
geram siottt!!!
tak pe tak pe malaysia leh !!
malaysia boleh tu...
love u malaysia.
muahHH!!
hati tak tenteram ni..
aishhh ni la penangan bola nie..
okeh nanti aku update g...

gud nite my dear!!
muahhhh!!!

Nov 28, 2010

dulu kini dan selamanya

dulu kini dan selamanya..

aku dan dia

bersahabat...

berkenalan tanpa sedar

kami punya perasaan yang sama

sampai satu saat kami hanya mampu tersenyum..


dulu kini dan selamanya..

kiat berkawan...kita bersahabat..

kita mulakan perkenalan

dengan sakat menyakat...

dengan bergaduh...

dengan buli membuli...

dan akhirnya

kita saling jatuh cinta!

oh indah nya sangat itu...


dulu kini dan selamanya...


bila aku marah...kau diam..

aku akan diam bila kau mula marah..

aku merajuk kau pujuk..

aku marah kau pujuk..

aku menangis kau pujuk..

tanpa sedar satu perasaan itu hadir lagi dalam diri ini..

bukan aku minta..bukan aku pinta...

bukan kehendak ku perasaan itu hadir kembali dalam hati ini..

namun aku hanya manusia biasa yang alpa dan lalai dengan semua itu..


dulu kini dan selamanya..


kalau kau tiada..

kalau aku kehilangan kau

biarpun sekejap..

aku merindui mu tanpa henti...

terlalu merindui mu..

kalau kau ada d cc..

kita mesti gaduh kan..

setiap masa...saat..

gaduh tanpa henti

tanpa sedarmu kadang kala aku terusik dengan gurauan mu..

tanpa sedarmu aku menangis kerana kata kata mu..

tanpa sedarmu aku ketawa kerana usikan mu...

dan

akhirnya

perasaan itu hadir kembali...

oh TUHAN..

aku tak bisa membohongi lagi...

namun ku cuba hindari perasaan itu ..

semoga perasaan itu tidak hadir kembali untuk kesekian kali nya

untuk menagih kasih sayang dari mu..


sampai bila dan bilaia berakhir ??

aku juga tak pasti akan semua itu....

Nov 27, 2010

i LoV Yo Like How u LoK.:)

malam semuaaa...
ngah buat pe tuh :)
mesti korang ngan busykan diwi nengok ulangan
CINTA KIRANA kan??
ngeh..ngeh..ngehh...

kiter baru abis mandy...
lum g makan nie....
ngah LaPoOO...
jap g ar makan....

Mood : MAsih PEnat!!
nape mOod kiter masih penat??
sebb tadi pagi kiter g OT....
pehhhhh....sakit pinggang....
OT mengemas stor menolong kawan yang terchenta bersihkan stor
hahahhahha...urus nye uruss....
susun nye susun.....
akhirnyeee siapppp......
hahahhha.ingat tak siap tadi kemas stor...
hahahhahahha...

jap nanti continue k.
nak g makan jap.

p/s for someone :
i love u so much!
saya sayang anda sepertimana saya melihat kamu.


Nov 24, 2010

malam ni cete per??

mat malam semuaaa.....
hashhhhh..
korang dah makan ker??
mesti makan sedap kan..
hary ini kiter masak lauk ikan bilis masak berlada...
plus teLor dadar...
dah tak de idea nak masak pe..
hary2 lauk same jer..
ayam...
ayam masak kicap..ayam goreng....ayam..ayam..ayam..
huhhhhh....

perut dah ok dah cket..
esuk nak g tenguk wayang nie..
cete 2 alam best tak????

malam ni tak de cete sangat...
sebb tv pon tak wayang and drama yang best kan..
so tak tahu nak wat pe..
paling paling pun jam 10 lebih gtu dah masuk bilik..
nak tiDo..
hahahahah...
awal kan tido.??

okeh la....
nanti kiter masuk merepek g.
miss u all..

gud nite my dear .

apteNoon seMuaaa =)

afternOon...
wahh apteNOon dah...
erm ary ni banyak keje..
pOning den nak selesaikan nye..
nak wat surat g..
my second bos for admin tak de..
so dia sms jer suh wat ini itu ini itu..
so Poning ar pale den nie....
ngah dengar lagu kapilla, ngah dengar lagu sTING...
hahahhaha...
memang ar tak leh wat pe suke dengar
lagu2 sedih sejak akhir akhir nie..
semua gmbar kat bawah nie semua gambar time raye ary tuh..
tengOk ar...
=)
ondeway nak g jenjalan kat KL'
raye ke ntah ke berapa..
hahahhahha

salam kete...with my kazen..

ngah tunggu my mom beli barang kat nilai 3


yeahhhH!!


g jenjalan..

time ni act nak g raye g umah member yang dah lame tak jumpe.
and anak g raye umah lUlu...
tapi ape leh wat laaaa
huhuhhuhuhuhuh
tak sempat....



kat sunway.....




with my mOm..



makin tembam kan??hhhhahaa
ishhhhhh



raya time
kat seremban
1st day raye..
wahh baru nak update ker???
hahahhahaha...

okeh ar..
kOrang nak lagU aper...
meh kiter Tolong pasangkan...
=)

Nov 23, 2010

lagi lagi jatuh cinta (^__^)v

yehhhhUuuuuuu..
ngah wat pe korang???
mesti tak bsy kan.
or buat buat busy nie..
kahkahkahkahka.
(^________^)v


rase dah lame nak letak gmbar2 nie..nahhhhh
ambikkk..lepas semuaaa nyeeee...
tencion ar duk wat keje serius tahap dewa nie..
so ni keje sampingan....
hihihihi..
lepas gian weiii...
:P

ary ary banyak keje.
tapi mcm tak manyak jee..
hahahahha,..
kiter anggap je tak manyakk.
hahahhahaaha....
ary ary pasang lagu jiwang je kiter nie..
ntah nape kiter sukew pasang lagu rock jiwang sekrng nie..
hahhahahhhaa...


dari lagi sPOOn...g SPIn...sampaikan ke dikir barat dahj nie..
hahahhahahhaa.
ntah ape apew je kiter nie...
hahahhahahha.....
release tension kan..
sampai org yang masuk admin nie dah tw

(^__^)

kiter nak cari org kelantan??

saper leh tolong cari kan..??

hahahhahahhaha

(",)

setenang aty pagi ini (^___^)

assalamualaikum semua..
selamat pagi too all blogger..
chenta aty dida....
Qhaseh aty dida....
silent reader..
ade lagik ker silent reader ku ini....
korang dah makan ker??
dah brekpess???
brekpess apeee???
jom mengediks jap tengok gambar dida....
mehh...mehhh...
aku dah lupe kat ne nie..hkakhakahka
ari tu tetiba rase nak buang tebiat g la restoran yang agak2 mahal..
hahahhahhaha..

ini time aku ambik cuti..ingat nak g Kl..
tapi akhirnya bercuti kat kk je la..
ikut housemate g kursus..
hahhahhaha...
teman my kekanda g tempat drng dinner mlm tuh..
nak tempat makanan..


awek mane laa ni agak comei nie..






this my NAnayeLLow..



okehhhh.......
lame dah tak de gambar kat post BeLOg aku ini kann??
so ari ni aku agak sedikit rajen masukkan wajah terbaru ku..
cehhhh!!!
hahahhahahaha....
bosan ker?? tak de laa...nak buang tebiat mlas dalam hidup ini..
nak buang masa ngan update belOk..
mayb ngan ini tak de la ingat kat HIM sangat...
ingat kan aku kalau aku terlekaa...
OKEh :)



with my bestfren
mase ini drng sambut my befday yang ke 23 tahUN..
lambat beberapa ary je..
tak kIsah POn.....
besttt....

wit My dear TuNAng kat Fb lU..
hahahhahhaa......
my best fren...

okeh laaa.....
nak sambung wat keje jap..
nanti aku sambung balik k...
nanti membebel lak bos kanan aku tuh...
hahhahahhahha....:P
kijam nya kau wahai dida...
pe leh wat mmg aku kijam sekarang nie....
have a nice day..
(6______9)

Nov 22, 2010

boleh ke tak leh ni...

dalam diam nak dekat 5 bulan dah aku bertitle single..

mmmmmm..tapi sungguh aku tak mampu lupekan dia..
oHHhh..aku cuba kuatkan aty tak hiraukan all about him..
but...i can't..i really love him..
co muchh....tak ingin kehilangan die pun...
kenapa harus begini...ohhhh

sungguh aku terlalu mengikut perasaan mungkin..
tapi bile kite fikir balik...mungkin ada betul nye..
tapi die tak nak jadi kawan aku agy...
sedih nyeee :(
aku try meset die...
akutry kol die
tapi tak satu pun die rely
dier angkat..
kijam sangat kah aku ni sampai dier tak nak kawan ngan aku agy...

harhhhgggghhhh!!!!
aku dah taw nak buat pe lagi..
aku ramai gak kawan lelaki..
seme kawan aku nasihat suh lupe kan die..
jangan tunggu die..
jangan mengharap ngan die...
cari laki lain..
kuar ngan lelaki lain..
i try but i can't stop thinking of him..
huhuhuhuh :(

menci i hate my self!

haLooooo..(^________^)

assalamualaikum seme...
halOOO...haaaa....
lame nye tak update kan..
hary ni ade sedikit rajEn..
tapi agaK agaK terbatas gak laaa..
sebb kepala Ku masih berat g Ni...
cian KAt aku nie....
asyik kene migrain..migrain..
act dalam jam 4 gtu..
aku terasa bahu Ku ase berat semcm je..
tak tahU napew....
so aku suruh ar akak opis uRUt..
beshhh Oooo..
tapi syaNgnya tetba lak berat kepala ku makin bertambah....
adusshhh..sekit kepala daari semalam tak ilang g upenye...

wahhh berkilatt...berguruh...aduiiiyaiii...
ermmmmm...
tetiba terasa nak makan ayam goreng kan...hihih:P
ermm.....

k la nanti aku sambung balik g k.

salam..

Oct 29, 2010

saje lame dah tak mengedik kat cini!

"..selagi hati ini bisa bertanya...
selagi hati ini tidak buta..
selagi hati ini tidak tertutup..
selagi itu aku ingin memiliki nya..."

mat petang seme...
hye u all..

pehhh!!!! starting ayat.....
MMG tak BOLEH BLAH KAN!!!
hahahhahahha..
windu ar kiter nak godek godek n story2 kat cni...
windu ngan CIK LOLYPOP, miss GILEr NGan CIK IFA...
rindu sangat NGAN PUAN ASNA ....


huhuhuhuhuh...

eh korang nak taw tak...
kiter kan...baru dapat lesen..
hahahahahhahha....
pehhh takut taw nak bawa kete...
gegar lutut....tapi kiter try kiter nye best ar...
boleh ar..pelan2 kan belajar..
korang first time bawa tak gak pandai kan...
huhihihi
* buat sedap hati sendiri wehhhh *

kiter kan dari hari tuh nak masuk pix kat cni..
tapi tak leh ar..
lmbt sangat..slow giler...
so sorry erk..nanti kiter letak pix banyak2 kat cnie...
nape erk hati kiter selalu mcm nie.,...

CIK IFA : miss u dear!
PUAN ASNA : miss u yayang...
CIK LOLYPOP : miss u co much chayang..
ADIK KU AWYN : love u sista!!


MUAHHHHH to u all..

"..hati jangan kau terlalu memikirkannya...
hati jangan kau terlalu mengingatkannya..
hati jangan kau peduli kan nya....
kerana satu saat nanti dia akan menyakitkan mu..."

Oct 23, 2010

detik kita bersama..

saat aku inginkan nya
saat aku mahukan nya..
dia pergi tinggalkan aku....
saat aku mengelak bertemu dari nya..
saat aku ingin cuba membuang semua nya dari ingatan ku..
dia menghampiri ku...
dia mendekati ku...
arhgggggg...kenapa ini harus terjadi dalam diri ku.
kenapa dia seakan cuba bermain dengan aku...
aku inginkan nya...
biarpun aku tahu aku tak kan dapat..
aku mahukan nya...
biarpun aku tahu itu hanya ilusi mimpi semata mata...
namun itu la yang ada dalam hati ku...
lagu ini adalah lagu harap si hati..
namun tiada siapa pun ngerti apa si hati inginkan....
kerna itu aku hanya mampu diamkan diri sahaja..
biarlah aku dan si hati menyimpan seribu kenangan bersama...
kenangan???
berckp pasal kenangan...
kenangan bersama sukar tuk ku lupakan...
sesungguhnya kenangan itu yang buat aku bersama nya...
terus bersama nya...
sehingga aku sendiri tanpa sedar berada dalam kekeliruan....
sungguh aku masih dalam kekeliruan..

garu kepala yang tak gatal..

assalamualaikum seme...
korang tengah wat pe tuh...???
aku kat tempat keje nie..
ngan OT....
sekrg jam menunjukkan jam 333 petang.....
so sat g aku nak balik.....
act aku tak tahu nak tulis ape...
tappi hati aku tangan aku gatal nak menaip kat cni.....
ntah la kenapa erk....

Oct 22, 2010

tengah keliru

assalamualaikum
selamat malam dude :)
hai hai...lame tak update belOg kan...
korang dah makan tak??
sape tak makan agy nee...
angkat tangan???

=)

okeh sekrg kite mule balik la yeee....

nak cete ape niehh??
hahhhhh.....

act aku sendiri keliru ngan perasaan aku..
huhuhu...
antara persabahatan dan perasaan aku...
harhgggggg...

Oct 9, 2010

lame tak update belog..

petang seme..
lame nye tak update beLog ku ini..
dah bersarang nyamuk dah nie..
huhuhhu...

tunggu..
akan di ubah tak lame lagik....

okeh
:)

Sep 23, 2010

akhirnya

setelah sekian lama
akhirnya
aku taw juga..
dulu aku ingat aku bisa terima semua nie..
tapi akhirnya
aku tetap kalah dengan permainan ini...

kenapa aku begini...
kemana semangat ku dulu..
ke mana ilangnya prinsip ku...
ke mana larinya kekuatan ku dulu...

semoga tuhan memberiku peluang untuk melupakan dia...

Sep 5, 2010

balik seremban

yeahhh!!

aoppsss....

assalamualaikum

raye nie balik seremban..

so sape2 dekat ngan temapat dida..

sile laa datang..
hihihihih :)

n sape nak jumpe adik kesayangan anda ni n kawan kesayangan anda ni.
sile g tw umah k.
muahhh!!!

rindu kalian....


Aug 30, 2010

i'm sorry

sebelum semuanya berlaku..
baek la kira nya aku undur diri..
tapi hakikat nya semua telah berlaku....
tapoi aku juga terpaksa unduru diri kerana kebaikan semua org...
kebaikan?? keburukan??
mayb dua² telah terjadi dalam diri ini..
mahu ataw tidak...
terpaksa or tidak..
ku juga yang mengalah dan kalah..
dan yang bersalah....
oh dugaan demi dugaan TUHAN berikan kepada ku....
aku hanya mempu berdoa agar semua nya akan berakhir
tak lama lagik...
sungguh aku terseksa
begini..
sedih tanggis semua nya ada..
rasa bersalah juga ada dalam diri ini....
kenapa la semua ini terjadi dalam diri aku...
dalam kehidupan aku..
ketika aku ingin mengecapi kebahagiaan ..
sungguh aku merindui nya...

Aug 19, 2010

after 4 hours

hahahahhahaha,,

muahahahhahahahhahah.......

kukluikuikuikuikuikuikkkkkk

Aug 18, 2010

in coming 23 years old....beberapa jam lagik

salam..
mat malam semua..
wahh rasenye..
lame dah tak update bElok kan..

huhuhuhuh
=(

ade sesuatu yang berlaku pada saya..
kini saya kembali solO..
=((

pada befday yang ke 23 ni esuk..
saya still solo..(single mingle erkk)
uishhh bile lak nie jodoh nak sampai nie..
hahahhaha...

hope saya akan happy selalu...
mudah mudahan saya akn mendapatkan nya kembali..
ntah !! susah nak ckap...

rase perasaan sayang cinta rindu itu masih tebal lagi..

happy befday to me..
jadi lah anak yang terbaik dan jadilah kawan yang terbaek..
dan..

insan yang terbaek buat insan yang menyayangi diri ini..
perbaiki kelemahan diri..

No body is pErfect
but
please terima la kelemahan insan lain sebelum menerima kelebihan insan itu!

amin..
mudah mudahan semua dipermudahkan Oleh - NYA..
amin..

Aug 6, 2010

kerana itu aku masih di sini

kisah ini hanya kita yang tahu
kisah ini yang kita yang dengar
tapi sejauh mana kebenaran nya dan kepentingannya
buat kita..hanya kita yang tahu

aku sedih bila kau mengatakan nya begitu..
aku sedih bila mendengar nya kau berkata demikian..
kerana kau adalah segala galanya bagi ku...
sayu hati ku bila kau kata aku buang mu...
tak pernah terlintas di hati ni ingin membuang mu...
tapi mungkin ini lah takdir kita bersama..
kasih yang ada di hati ini buat kita alpa dengan segala galanya..

kata yang diucap tidak lagi penting...
kasih yang didambarkan tidak lagi penting....
nanum aku masih di sini...
menunggu mu..
menunggu kasih murniku..
sehingga kini...

aku tahu aku di hati mu..
aku tahu aku penting buat mu..
namun kerna ego mu..
kerna prinsip mu..
kau buang aku dari hidup mu...
dan inilah lah dinamakan kehidupan..
meniti kehidupan dengan rasa sedih dan sayu...
itu la aku....

semurni cinta ku pada mu..

murni...

seandainya kau tahu...

melihat kau bahagia buat aku rasa gembira dan bahagia...

murni...

seandainya kau mengeri hati ini

seandainya kau fahami hati ini...

akan kau mengerti kasih sayang ku...

terhadap mu...

murni ku..

jangan kau sekali kali bersedih kerana

itu akan membuat ku kesayuan dan bersedih..

tanpa mu di sisi..

aku kesepian...

tanpa mu disisi

aku kebosanan .....

dan kiranya kau tahu...

aku gembira di samping mu..

aku akan tersenyum bila mendengar lawak dari mu...

hati ku terhibur dengan keletah dari mu...

hati ku terhibur dengan karenah mu...

sesunguh nya kau terlalu istimewa murniku...

murni tetap akan segar bersama kita...

"..jangan lah kita terlalu mencari kesempurnaan kerana
kita akan meninggalkan kelemahan itu tanpa sedikit pun kita rasa ingin mengetahui...
toleh la pada kelemahan itu kerana kelebihan akan hadir bila kita terima kelemahan itu
dan kesempurnaan akan terserlah bila hati kita bisa terima keduaanya sekali..."

Jul 23, 2010

akhirnya kini aku tersenyum :)



salam semua...
untuk sekian kali nya kau muncul kembali..
yeahhhhh!!
alhamdulillah aku bisa mengharunginya semua nie
biarpun aku sedikit sakit tuk merasa nya...

aku baru abis induksi umum...
yeahhhh tak pe jap g aku masukkan pic2 yang happy k...

i miss my bro..
yeahhh!!
tak sangka ku ade abg angkat tetiba..
hihih :)
mmmmmmm..
yeahhh!!!
murni..
seri murni...
khakhakhakhhka!!
watever....

abg tetap abg..
adik tetap adik abg...
yeahhhH!!!

go dida..go dida...
chayoo chayoo.../






aku wen n aze..

yeahhh abis dah kursus...
leh lah sah jawatan dah nie..
yeahhhh!!!!

Jun 13, 2010

aku rindu sangat!

aku rindu sangat2 ngan budak kecik.....
dia tak pernah rindu aku lagik kaaaa?????????????????
aku ini tak pernah lagik di risaukan kaaAA???

May 17, 2010

waktu itu emas!

oh my God!
balek balek keje tadi terus landing siot!
giler ar....
memang ngantuk tahap dewa tuh!
tak pernah g aku landing sampai jam 8 mlm oo..
ni rekod ar ne...
hahahhaah.
selalu paling aku balek tidur terus pun
aku akan cuba try my best tuk bangun sebelum jam 730 mlm..
ni dah lebih dah nieh..
hahahhahahah!!!

okey
tetiba mase sebuk sebuk meset ngan my dear
oh My god!
iBu jari ku terluke laaa....
bila masa waktu dan ketika nya aku pun tak tahu...
ermmm. bangun2 je dari tidur tadi terus rendam sotong..
ohhhhhhhhhh!! rupenya lapar...
khakakahakhakha!!!
giler mahu nye tak lapar.
dari tengahari tadi tak makan...
tadi lagik best..
masa lunch..
g pantry terus tidur..
lelap siot....
tapi spoil nye di situ..
aku lak menahan nak membuang " air kecik "
adehhhh!!!
ngantuk2 nieh terpaksa gak bangun tapi
bangun pun dah dekat jam 2 pun..
hahahahahhaha
ingat nak lebih kan cket dari jam 2 tuh!
tadi tulah!
ishhhhhh

okeh ni pun ngah tahan sakit peyut!
yang tak habis2 ngan perihal nye..
kalau ade sape2 tahu care nak hilang kan kembung perut selain sit up..
please inform me k!
TQ so Much!

apa nak wat!

mulai hari ini....
kita tutup buku untuk sedih²..
tapi tu laaa
perasaan kita suka kita duka kita mana leh kita tahu bile kan
so dida tak nak ckap apa²
sebab if dida cakap mesti dida akan buat balek tu..
so just igNore la nanti k!
So nak story ape nie!!
ntah la aku ni enak kurangkan buncit perut nie
sape² taw ade apa² petua tak??
tolong ar bagitaw....
okeh TQ!

May 16, 2010

mate yang degil!

nape lak mate nie tak nak tidoR..
ishhhh..dah penat aku memaksa nya tuk tertutup..
tapi tak nak lak tertutup..
nape nie..

dah la ni la paling best nak tidoR..
time hujan lebat giler nie..
naseb tak de GUruh + kilat..
ishhh,,ishhhh..ishh...
nape susah tul nie nak tidor...

lapar lak bangun2 dari tilam nie..
nak masak???
aduiyaiii malas nyaaa..tadi dah mkn .
nie lapar lagik..
dah la perut aku ade masalah nie

ishhhhhh....

selamat hari Guru

selamat hari Guru BUat
cikgU cikgu yang pernah mengajar saya!

terima kasih kerana mengajar saya menjadi
insan yang tahu menghargai
masa masa yang terluang
terima kasih kerana menjadi saya menjadi
insa yang berguna
pehhhH!!!!

tQ sO Much!

Love Myspace Comments

May 13, 2010

citer tuh dah abis!

baru je abis nenguk adamaya..yipeee..happy ending!!
biarpun maya buat mcm tuh sekali ngan adam..tapi adam tetap maafkan maya..
.huhu..baek sungguh hati mu sayang....muahhhh!!


sedey siot siap nangis lagik..
huhuh );
sedih sangat..
adam sungguh baek..
adakh lelaki di luar sana yang baek mcm tuh!..
huh!
erm sayang sungguh c dani tuh!!
sayang tak ingat dunia dan ALLAH..
sampai gila terus jadinya...
iskkk2..
hope i tak mcm tuh!
hahahhahah!!

nauzubillah'

May 10, 2010

i'm not feeling well

today i'm not feeling well... aku masih sakit...oh Nooo =( sedih nye....kenapa la di saat ni aku perlu sakit..selalunyeakuMINTAtakpundapat.....ishhh....mata ku mulai panas....kepala ku mulai sakit kembali...aduiiii...mcm mana nie...rasenye tak pon kene hujan...aku g opis pakai payung pun...besar g payung tu....tapi nape sakit kepala ku yang tak seberapa ni mulai menerjah kepala ku yang kecik nie...adehhhhhh..idon'tlikethis..


So apa cer today nie...adehhh....nak tahu tak???hujanyang turun membasahi bumi semalam still ade agy lar....hahahha..besh owhhh lau titun nie..cian nye warga² yang membonceng motosikal...sO sape² yang membonceng motosikal tu...hati² la okei! nanti di simbah air tanpa disengaja oleh kenderaan yang tertutup..kHKAhkakKhhhhh!!!

okei la...chow lu..

=((

sakityangtakpernahsembuh..

i'm not feeling well..

=((

May 9, 2010

saje je menyibuk kan diwi

mat petang merangkap malam..
cehhhhh..
adedeede...

kepala hari ni ok ja...
tak panas sangat tadi tengahari je panas
tak tahu la ikut cuaca kot..
koz malam nie ujan turun ngan lebatnya
so tak leh nak agak
yang aku ni dah sihat ke belum
yang penting mate ku masih pedih ag...

okeh now nak borak pasal ape erk.????
korang dah makan....
aku dah makan dah tapi lapar agy laa..
aku makan tadi b4 jam 6 koz lapar kan...
tapi now aku lapar agy...

eh eh korang rasa korang taw tak kat ne akak nanniey erk..
aku msg dia tak reply pon..
akak naniey dia tukar nombor keR??
mmm..
sape sape yang taw number baru dia..
inform me K.
tQ.

di manA kAH AKu DI wAKTU iTu

merindui di kala aku punya banyak idea
tul writing..
wawawawawawawa......

nape sekrg nie kau kekurang idea ne...
adoiiii...
nape mcm mane...
ntah laa..
banyak betul dah terjadi dalam hidupnie..

susah senang sedih duka happy bahagia..
semua ada....
buklan disebabkan my dear...je..
wahhh ayat tu..
statement itu boleh bawa gaduh k...
hahahhahhaha

tapi all around me..
huhuhuh :P

semoga aku sentiasa tenang dalam mengahdapi semua nya..
amin

sedih sangat :"(

morning lagik ke nie..
hahahhhahah..
boleh ar...

sedih sangat!!
tak tahu nak luah kat sape...
huhuhuhuh :(
try to understand u...
but i feel sad when i want u...
but u not here around me..
huhuhuh :"(

kenapa kita selalu gaduh...
kenapa selalu sangat....
sorry i'm not a perfect one yang boleh
buat awak selalu senyum dan happy..

hmmmm....


".. cubolah mengerti keadaan ku..
cobalah fahami keinginan ku..
ku ingin engkau miliku..."

maaf sangat sangat...
selalu kasar dengan mu..
:"(

Apr 4, 2010

tak suke bila berkeseorang di admin

waaaaaa.....
takutnyaa..
dah la aku sorang² kat opis ni..
kat admin nie..
huhuhu..
guruh berdentum lagik..
waaaaa..mcm mana aku nak balek nie...
huhuuhuhuh :(
Emo Myspace Comments

Mar 22, 2010

sila jangan menyampah kerana dia milik ku



Chenta hati ku…
Maaflah kekurangkan ku buat diri mu tidak selesa
Tika bersama daku…
Maaflah kurangnya peka terhadap diri mu
Buat ku rasa bersalah..

Mungkin aku belum faham memahami diri mu..
Sepenuh nya..
Tapi aku cuba dan akan terus mencuba agar aku
Bisa buat kau ketawa..

Maafkan diri ini jika tak bisa jadi yang terbaek untuk diri mu..
Maaf…

Betapa ketika ini aku rasa amat rindu ngan diri mu..
pehhhhH!! Ayat memang tak boleh blah ar..
seyesly..yess dah seminggu aku tak jumpe dia weii..
wendu giler dah nengok muke dier weii..
tapi ape kan daye si dier sebuk ngan keje..
kejOOo lak tak tentu mase…
kejap jam 12 tengah malam…..
jeng..jeng..jeng..
kejap kang jam 7 malam….
Kejap kang jam 4 petang…
Kejap kang jam 8 pagi…

Balek lak tak tentuuu..lau keJoo jam 12 mlam tu
balek nye jam 2 or 3 pagi..
Kalau dah kejO jam 6 or 7 malam tu balek nye jam 12 tengah mlam..
Jengg..jeng..jeng…..
Kalau stat jam 8 pagi die balek opis hour laaa…
Cian kat die tido tak tentu…
kejOoo time owing dah tiTun…
huhuhuh =(
tapi die kene gak buat kan..
dah kejOoo kan….
sO nak kuar pun tak tahu laa bile nie..
aku lak macam tak faham die..
cian kat die kene desak leh aku..
aku tak nak desak die..
tapi wensdu nye pasal,.
Aku selalu gaduh ngan die..
Tapi aku tak salah kan die..
Cume kekadang aku hangin gak,
Time aku nak bermanje tu la die nak marah marah aku
Time tu la die nak majuk majuk…
Huhuhuhuh =(
Seedy siottt……..

Aku bukan sengaja nak buat die hangin
Tapi aku nak bermanje..
Nak dengar die ketawa..
Nak dengar die buat lawak
Nak tenguk dia senyum biarpun sebenarnya aku tak tenguk pun..
Dah pun namenye bercakap kat telefon..
Rindu nye….
=(
Ni belum lagi lau die duk jauh dari aku..
Alahaiiiii….
Sabar la wahai hati…
Kau kena berkorban kali ini…
Bertahan la wahai hati….
Kerana dia chenta hati mu..

Semoga impian itu milik kami…
Amin…


family ku merindui mu

Aku dan kaseh sayang aku..
Betapa aku dambakan kau di sisi ku sekrg nie..
Betapa aku merindui family ku…
Mama dah balek seremban dahhh…
Yihaaaaa..boleh ar minta tulung beli karpet nie..
Khakahkahakha!!!!

Hari jumaat ni silap silap haribulan memang aku balik labuan ar
Rindu nya ngan baby alisya..
Aduiiiiiiii…..


My family I miss u..
Muahhhh!!!!

Mar 21, 2010

sunday holiday

hai semuaa..
mat malam...
dah makan ke semua nie...???
hihihihi..
muke chomel tetap maintain siottt!!!
ape ape pun dida minta izin dulu taw ngan my dear hubby...
nanti nampak dek kawan my dear takkan kes naya tuu..
so minta izin tu perlu..
waahhhh boleh jadi isteri solehah nie..
khakhakhakahk!!!
hai.hai...
peace!!
saya budak comel!

minum petang kat alamesra..

sempat agy ambek gambar sebelum jalan..


mmmmmm..


khakhakhakha!!!
muke chomel tetap maintain weiii...
okei la wei...
aku nak sambung nonton af...result ni kejap g..
okei..rest first
tomorrow we jumpe agy...
muahhhh
gud nite all..

sunday lucky


jalan lagik paginie...

waahhh jalan je keje nye erk....

tak de la...today act nak g opis....

tapi kawan bawa teman tengok aksesori kereta tuk Mr basri..

So...kiterorng memang tak leh kurang sorang..mesti BER3..

nnati ape ape susah nak jawab ngan my dear and azlila hubby...

hahhahahah...


So better than two...

kalau sempat dan kerajinan yang kuat

sampai la aku kat opis nanti...

tapi kalau tak..

jawabnya balik umah laa nie...

khakahkahkha!!!

today nak penghabiskan sen mr basri..

hahhahahahhah..

kijamnye koraang dua nie..

muahahhaahahhahahaha....


ape ape pun yang paling best

kiteorng mmg tak kuar sen pon...

hihihihihi :)

sume di tanggung beresssss.....

okeh ar nak g mandi lu....

tak bau pon..

jam 10 ni kene ambek...

yihaaaaaa...




ape ape pun dida dah minta izin dari my dear hubby lalink...

dida rindu sangat kat dier..

huhuhuhuhuh :'(

i'm cry...

hukhukhukhuk...

Followers

Template by:

Free Blog Templates