** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 17, 2010

Chenta dari hati



mat malam semuaa
dah makan belum nie...??
hopekorangdahmakankan!!


chenta dari hati ini lahir atas kehendak cendiri..
tak de insan yang memaksa ku melakukannya...
tak de insan meletakkan senapang kat kepala ku
tuk melakukannya...
ini semua atas kerelaan cendiri taw!!



chenta hati ku..
akuchentakamOsangatsangat!
tamaotamaO...
tamao kire..tapi blog ini dengan sendiri
tanpa di paksa tanpa di kerah..
tanpa diteriak..tanpa diterjah..
nanum atas kerelaan sendiri juaa.
ia mengira detik detik bersejarah dalam hidup ku...
sO terima je laaa.....

ekceli nak update time kat opis lagik nie..
tapi manyak benda lak pulak nak kene settle..
alamak..kaCau betul laaa....benda dah settle dah..
so esuk memang manyak keJoo lagik..
alamakkkk!!!
cepat la masa berlalu agar aku bisa bercuti panjang..
panjang sangat la cuti kamOoo tu cik dida...
tak yah nak angan angan mak jenin laaaa....
kaMoo tu susah nak bercuti..
cuti cket dah kene tanye g mane....
aduiiiiiiii!!
tapi kene reda gak kan.....


lahirnya ayat ayat chenta dari aku bukan atas
atas paksaan sesiapa..
namun atas kerelaaan sendiri...

aku chenta sama KammOOo..
pashaaaa!!!

akusayangsama kamOOOo.
aaroNNNn!!


LOveYousoMUchhhhh!!
hans isaac....!!


wargghhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!

kutetapingatkamOOselaluuuuuu!!!!


muhahahhahhahhh....

namun yang kekal dihati ku adalah dia..
dia adalah dia.

him...
i love him so much...

really sumpah tak tipu..
hihih =)) malu la pulak.
okeh stop merepek...





2 tunding jari kat saya :

noie said...

adeiii.. ingat zaman muda mudi dulu.. adeiiii malu2

d i D a_LittLeBaby said...

noie :

hihihih :P nape nak malu..kenangan tu...best di igat semule...

Followers

Template by:

Free Blog Templates