** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 17, 2010

update cket!



assalamualaikum semua kepada para blogger yang telah mengaktifkan diwi mereka..
saya amat busy sekali ye!!
harap maklum!!


tu la update blog ni pun tergendala buat sementara ni...!!
adoiiii!!


manyak nye kejOo ni....
settle handle :
>> dah call pembekal tuk ambik LO <<
>> dah call AG tuk pastikan status sistem <<
>> kene call balik kaC kompom <<

belum settle sepenuhnya :
>> baucer baucer yang tergendala <<
>> pesanan pesanan tempatan yang belum key in <<


manyaknyeeeee....

adoiiiiiiii!!!!


hari hari yang membosankan..
aku nak jenjalan ngan my dear...
tapi bila erk????
bila la aku nak cutinie....
dearrr...
bila ko cuti dearrr...

0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates