** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

May 9, 2010

sedih sangat :"(

morning lagik ke nie..
hahahhhahah..
boleh ar...

sedih sangat!!
tak tahu nak luah kat sape...
huhuhuhuh :(
try to understand u...
but i feel sad when i want u...
but u not here around me..
huhuhuh :"(

kenapa kita selalu gaduh...
kenapa selalu sangat....
sorry i'm not a perfect one yang boleh
buat awak selalu senyum dan happy..

hmmmm....


".. cubolah mengerti keadaan ku..
cobalah fahami keinginan ku..
ku ingin engkau miliku..."

maaf sangat sangat...
selalu kasar dengan mu..
:"(

6 tunding jari kat saya :

Hizami Rahim said...

sedangkan lidah pun tergigit.
;)

d i D a_LittLeBaby said...

hizami rahim :

huhuhuh..ya but semlam betul2 i marah dia...bukan sengaja nak marah..tapi ada sedikit terasa...but i know dia pun bukan sengaja nak buat mcm tuh..

Kabus dan Mega said...

dida,
jgn mudah pts asa dlm perhubungan. dida masih di tahap bercinta lagi, belum berkahwin, so rilek2 la ya.. apa kata lawan blog brother love, ada byk tips2 cinta yang mgkin brguna buat dida:
http://www.razzirahman.com/blog/

i hope u will learn something there ya :-)

saya akan letak link ke blog dida dr blog saya ;-)

d i D a_LittLeBaby said...

tcer : thank tcer....tQVM koz support me...dida nda pernah rasa putus asa tcer...selgi dida masih mampu bertahan dida akan bertahan sehingga jodoh itu mlik dida...cehhhhh..ayat nda mo kalah kan...hahahhahha....

dida da baca juga tu blog dia tu time tcer bgtw c intan...hihihi...best blog dia tu....

Kabus dan Mega said...

hehehe... cuba cek, adakah lelaki kesygan dida lelaki yang ble jadi "husband material", meaning: suami yg baik hehehe...

d i D a_LittLeBaby said...

tcer :

hehhehehe..nanti dida cek ar..cek dari segi apa tu tcer???

Followers

Template by:

Free Blog Templates