** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Oct 29, 2010

saje lame dah tak mengedik kat cini!

"..selagi hati ini bisa bertanya...
selagi hati ini tidak buta..
selagi hati ini tidak tertutup..
selagi itu aku ingin memiliki nya..."

mat petang seme...
hye u all..

pehhh!!!! starting ayat.....
MMG tak BOLEH BLAH KAN!!!
hahahhahahha..
windu ar kiter nak godek godek n story2 kat cni...
windu ngan CIK LOLYPOP, miss GILEr NGan CIK IFA...
rindu sangat NGAN PUAN ASNA ....


huhuhuhuhuh...

eh korang nak taw tak...
kiter kan...baru dapat lesen..
hahahahahhahha....
pehhh takut taw nak bawa kete...
gegar lutut....tapi kiter try kiter nye best ar...
boleh ar..pelan2 kan belajar..
korang first time bawa tak gak pandai kan...
huhihihi
* buat sedap hati sendiri wehhhh *

kiter kan dari hari tuh nak masuk pix kat cni..
tapi tak leh ar..
lmbt sangat..slow giler...
so sorry erk..nanti kiter letak pix banyak2 kat cnie...
nape erk hati kiter selalu mcm nie.,...

CIK IFA : miss u dear!
PUAN ASNA : miss u yayang...
CIK LOLYPOP : miss u co much chayang..
ADIK KU AWYN : love u sista!!


MUAHHHHH to u all..

"..hati jangan kau terlalu memikirkannya...
hati jangan kau terlalu mengingatkannya..
hati jangan kau peduli kan nya....
kerana satu saat nanti dia akan menyakitkan mu..."

Oct 23, 2010

detik kita bersama..

saat aku inginkan nya
saat aku mahukan nya..
dia pergi tinggalkan aku....
saat aku mengelak bertemu dari nya..
saat aku ingin cuba membuang semua nya dari ingatan ku..
dia menghampiri ku...
dia mendekati ku...
arhgggggg...kenapa ini harus terjadi dalam diri ku.
kenapa dia seakan cuba bermain dengan aku...
aku inginkan nya...
biarpun aku tahu aku tak kan dapat..
aku mahukan nya...
biarpun aku tahu itu hanya ilusi mimpi semata mata...
namun itu la yang ada dalam hati ku...
lagu ini adalah lagu harap si hati..
namun tiada siapa pun ngerti apa si hati inginkan....
kerna itu aku hanya mampu diamkan diri sahaja..
biarlah aku dan si hati menyimpan seribu kenangan bersama...
kenangan???
berckp pasal kenangan...
kenangan bersama sukar tuk ku lupakan...
sesungguhnya kenangan itu yang buat aku bersama nya...
terus bersama nya...
sehingga aku sendiri tanpa sedar berada dalam kekeliruan....
sungguh aku masih dalam kekeliruan..

garu kepala yang tak gatal..

assalamualaikum seme...
korang tengah wat pe tuh...???
aku kat tempat keje nie..
ngan OT....
sekrg jam menunjukkan jam 333 petang.....
so sat g aku nak balik.....
act aku tak tahu nak tulis ape...
tappi hati aku tangan aku gatal nak menaip kat cni.....
ntah la kenapa erk....

Oct 22, 2010

tengah keliru

assalamualaikum
selamat malam dude :)
hai hai...lame tak update belOg kan...
korang dah makan tak??
sape tak makan agy nee...
angkat tangan???

=)

okeh sekrg kite mule balik la yeee....

nak cete ape niehh??
hahhhhh.....

act aku sendiri keliru ngan perasaan aku..
huhuhu...
antara persabahatan dan perasaan aku...
harhgggggg...

Oct 9, 2010

lame tak update belog..

petang seme..
lame nye tak update beLog ku ini..
dah bersarang nyamuk dah nie..
huhuhhu...

tunggu..
akan di ubah tak lame lagik....

okeh
:)

Followers

Template by:

Free Blog Templates