** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Nov 24, 2010

malam ni cete per??

mat malam semuaaa.....
hashhhhh..
korang dah makan ker??
mesti makan sedap kan..
hary ini kiter masak lauk ikan bilis masak berlada...
plus teLor dadar...
dah tak de idea nak masak pe..
hary2 lauk same jer..
ayam...
ayam masak kicap..ayam goreng....ayam..ayam..ayam..
huhhhhh....

perut dah ok dah cket..
esuk nak g tenguk wayang nie..
cete 2 alam best tak????

malam ni tak de cete sangat...
sebb tv pon tak wayang and drama yang best kan..
so tak tahu nak wat pe..
paling paling pun jam 10 lebih gtu dah masuk bilik..
nak tiDo..
hahahahah...
awal kan tido.??

okeh la....
nanti kiter masuk merepek g.
miss u all..

gud nite my dear .

0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates