** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Feb 21, 2010

kesah kisuH kUuuu

pagi lagik nie....sempat g nie..nak jugak.....sempat..
sempat nie......selamat pagik warga bloggerrrrrr!!!!
hiihih :P...korang wat pe pagik pagik nie....
mesti korang dah ade rancangan nak g jenjalan kan??
tak pun g bercuti ker??cuti sekolah nie..
dah abis erk cuti sekolah...???almaklum laa..
dida tak de anak kecik...hihihih :P
so just tanye je anak akak akak sekalian....
dida tak g memane..planning nak g pantai..
tapi last minutes tak jadi pulak..
koz member ade hal pulak..
takut tak sempat g join kiteorng...
besa ar lau jenjalan reramai nie...
best gak kan..dari jenjalan sensorang..


so hari ni dida satu ari ar duk umahh..
tak g memane..sO tak yah nak tanye tanye erk...
hihihih :P..ni dida nak meluahkan nie....
geram ar ngan satu budak tuuuu...
dia ADD FRIEND kat dida..so dida APPROVE ar dia sebagai member dida...
tetiba dia leh tanya ngan dida...
"..ko sape..aku tak kenal pun ko.."
aduiiyaiiii..rasa nak lempang lempang je minah senget nie
aduiii..geram siotttt..pastu leh lak nak komen2 owg nye comment
ntah ape ape laaaa....
nyakit kan ati tullll....
pastu laaa dah dida geram ngan minah sengket tuu..


ade laa pulak minah satu nie...
oleh kerana "stateMEnt dida yang berbunyi mcm ne
[ insyaaLLAh aku 2013 ]
hebOh satu kampuNg termasuk ngan familY dida...
dia kate dida gile nak kawen...
aduuiyayyyy...menyampah siotttt....
laaaaaarrr..tu memang perancangan dida..
dari tahun lepas lepas lagik dida tell sape sape gtuuu..
tak de pun heboh sekmpung..senegeri...
aduyayyyy..geram siott.....
ntah ntah kalau dida letak aku di tangkap polisi dan di soal siasat..
ape lagik yang di hebOhkan satu kampUng....



Aku yang gatai gatai nak bermekap..
hihihih :P


bosan sO take laar pictureee....

tak suker laarrrrrr...
peduli laaa.
"ada aKu kesaHH "


Followers

Template by:

Free Blog Templates