** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Feb 24, 2010

dah puas aku membebel bebel

today is my bad daYyyyyyyy!!
warrggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!
huhuhuh
sedey nyeee....tak mampu nak ucap ngan kata kata....
cehhhhh...betul laaaaa......
pagi pagi lagik dah unlucky...
aishhhhhhhhh....
terus rasa nak sayang....
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... :'(
benci hate menci tak sukeee laaaa...
faham tak nieeee.....
pagi tadi after kolling lepas wendu yang tertahan di hati ini..
turun tangga yang tinggi nak mampus tuhhhh...
bad day aku telah bermulaaa....
========================================================
aku JATUH TANGGA..nasib TAK JATUH tergolek golek..
huhuhuhuhuhu :'( aku sad..tahu takkkk???!!!
calar kaki aku...bawah lutut aku BENGKAK...
aduiiiyaiiiii terus semangat nak ambik exam lebur ntah ke mana..
oHhh my lucky..where are u??!!
ntah laaaa..and second my bad day when i terima my result
exam komputer is 41..oh my GoD....
this is my second exam...
sedeyyyyyyyyyyyyyyyy nyeeeeeeeeeeeee...
geraammmmmmmm pun adeeee...
======================================================
alalallalaalala...satu lagik nak luluss..
apesal laaa benggap sangat otak niee.....
tu la dah lame tak jawab duduk exam kan...
huhuhuhuhuhuhuhuhuh
:'(
============================================
ntah kenapa rasa sedih je bila dengar suara my dear baby..
alalalallalla...mcm mane nak duk jauh nie...
maybe aku rasa aku lebih better okeh when dia jauh dari
tak dengar suara dia..huhuhuhu...tapi tak mo la dok jauh..
nanti susah nak jumpe....tambah lagik rindu ku ngan dia...
=============================================================
cukup la sekrg nie...aku dah cukup meranaa,...
duk diam diam tanpa message from him..
oh My God...hanya TUHAN sahaja yang tahu
macam mana perasaan ne....
=============================================================
baru aku baru mcm mana perasaan dia
when aku suruh dia stop to message me and calling me..
for 2 days..but tu before me declare with him..
but i know rite now..
how his feeling!! sorry baby...i buat mcm tuh dulu....
yayang cuma nak tahu perasaan yayang time tuh..
and Now u know that answers...
==========================================================
tapi jangan lah lame sangat..
yayang tak tahu sampai takat mana yayang mampu bertahan
tuk tak ganggu sayang..nanti hari hari yayang ganggu sayang..
nanti sayang pun naek bosan ngan perangai yayang..
so please..try yang terbaik k..
hihihih :p
====================================================
wahhhh wahh wahhh dah masuk laen macm nie..
yayang yayang sayang sayang sekali dah nie..
opppsss!!!!! sorry erk blogger tetiba lak terasa nak
bermanje kat blog nie..
ni je lah tempat aku meluahkan perasaan aku..
aku bukan maen politik..
aku bukan maen ape ape yang
boleh aku ditangkap polisi..
aku hanya aku
yag ingin meluahkan apa yang terdapat
dalam hati aku..
tanpa sebarang mengaitkan org luar..
kecuali my dear je..
so just read if u want read..
but if NOt.just ignore...
OKehHHh!!!

Followers

Template by:

Free Blog Templates