** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

May 9, 2010

saje je menyibuk kan diwi

mat petang merangkap malam..
cehhhhh..
adedeede...

kepala hari ni ok ja...
tak panas sangat tadi tengahari je panas
tak tahu la ikut cuaca kot..
koz malam nie ujan turun ngan lebatnya
so tak leh nak agak
yang aku ni dah sihat ke belum
yang penting mate ku masih pedih ag...

okeh now nak borak pasal ape erk.????
korang dah makan....
aku dah makan dah tapi lapar agy laa..
aku makan tadi b4 jam 6 koz lapar kan...
tapi now aku lapar agy...

eh eh korang rasa korang taw tak kat ne akak nanniey erk..
aku msg dia tak reply pon..
akak naniey dia tukar nombor keR??
mmm..
sape sape yang taw number baru dia..
inform me K.
tQ.

di manA kAH AKu DI wAKTU iTu

merindui di kala aku punya banyak idea
tul writing..
wawawawawawawa......

nape sekrg nie kau kekurang idea ne...
adoiiii...
nape mcm mane...
ntah laa..
banyak betul dah terjadi dalam hidupnie..

susah senang sedih duka happy bahagia..
semua ada....
buklan disebabkan my dear...je..
wahhh ayat tu..
statement itu boleh bawa gaduh k...
hahahhahhaha

tapi all around me..
huhuhuh :P

semoga aku sentiasa tenang dalam mengahdapi semua nya..
amin

sedih sangat :"(

morning lagik ke nie..
hahahhhahah..
boleh ar...

sedih sangat!!
tak tahu nak luah kat sape...
huhuhuhuh :(
try to understand u...
but i feel sad when i want u...
but u not here around me..
huhuhuh :"(

kenapa kita selalu gaduh...
kenapa selalu sangat....
sorry i'm not a perfect one yang boleh
buat awak selalu senyum dan happy..

hmmmm....


".. cubolah mengerti keadaan ku..
cobalah fahami keinginan ku..
ku ingin engkau miliku..."

maaf sangat sangat...
selalu kasar dengan mu..
:"(

Followers

Template by:

Free Blog Templates