** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

May 17, 2010

waktu itu emas!

oh my God!
balek balek keje tadi terus landing siot!
giler ar....
memang ngantuk tahap dewa tuh!
tak pernah g aku landing sampai jam 8 mlm oo..
ni rekod ar ne...
hahahhaah.
selalu paling aku balek tidur terus pun
aku akan cuba try my best tuk bangun sebelum jam 730 mlm..
ni dah lebih dah nieh..
hahahhahahah!!!

okey
tetiba mase sebuk sebuk meset ngan my dear
oh My god!
iBu jari ku terluke laaa....
bila masa waktu dan ketika nya aku pun tak tahu...
ermmm. bangun2 je dari tidur tadi terus rendam sotong..
ohhhhhhhhhh!! rupenya lapar...
khakakahakhakha!!!
giler mahu nye tak lapar.
dari tengahari tadi tak makan...
tadi lagik best..
masa lunch..
g pantry terus tidur..
lelap siot....
tapi spoil nye di situ..
aku lak menahan nak membuang " air kecik "
adehhhh!!!
ngantuk2 nieh terpaksa gak bangun tapi
bangun pun dah dekat jam 2 pun..
hahahahahhaha
ingat nak lebih kan cket dari jam 2 tuh!
tadi tulah!
ishhhhhh

okeh ni pun ngah tahan sakit peyut!
yang tak habis2 ngan perihal nye..
kalau ade sape2 tahu care nak hilang kan kembung perut selain sit up..
please inform me k!
TQ so Much!

apa nak wat!

mulai hari ini....
kita tutup buku untuk sedih²..
tapi tu laaa
perasaan kita suka kita duka kita mana leh kita tahu bile kan
so dida tak nak ckap apa²
sebab if dida cakap mesti dida akan buat balek tu..
so just igNore la nanti k!
So nak story ape nie!!
ntah la aku ni enak kurangkan buncit perut nie
sape² taw ade apa² petua tak??
tolong ar bagitaw....
okeh TQ!

Followers

Template by:

Free Blog Templates