** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Nov 22, 2010

boleh ke tak leh ni...

dalam diam nak dekat 5 bulan dah aku bertitle single..

mmmmmm..tapi sungguh aku tak mampu lupekan dia..
oHHhh..aku cuba kuatkan aty tak hiraukan all about him..
but...i can't..i really love him..
co muchh....tak ingin kehilangan die pun...
kenapa harus begini...ohhhh

sungguh aku terlalu mengikut perasaan mungkin..
tapi bile kite fikir balik...mungkin ada betul nye..
tapi die tak nak jadi kawan aku agy...
sedih nyeee :(
aku try meset die...
akutry kol die
tapi tak satu pun die rely
dier angkat..
kijam sangat kah aku ni sampai dier tak nak kawan ngan aku agy...

harhhhgggghhhh!!!!
aku dah taw nak buat pe lagi..
aku ramai gak kawan lelaki..
seme kawan aku nasihat suh lupe kan die..
jangan tunggu die..
jangan mengharap ngan die...
cari laki lain..
kuar ngan lelaki lain..
i try but i can't stop thinking of him..
huhuhuhuh :(

menci i hate my self!

haLooooo..(^________^)

assalamualaikum seme...
halOOO...haaaa....
lame nye tak update kan..
hary ni ade sedikit rajEn..
tapi agaK agaK terbatas gak laaa..
sebb kepala Ku masih berat g Ni...
cian KAt aku nie....
asyik kene migrain..migrain..
act dalam jam 4 gtu..
aku terasa bahu Ku ase berat semcm je..
tak tahU napew....
so aku suruh ar akak opis uRUt..
beshhh Oooo..
tapi syaNgnya tetba lak berat kepala ku makin bertambah....
adusshhh..sekit kepala daari semalam tak ilang g upenye...

wahhh berkilatt...berguruh...aduiiiyaiii...
ermmmmm...
tetiba terasa nak makan ayam goreng kan...hihih:P
ermm.....

k la nanti aku sambung balik g k.

salam..

Followers

Template by:

Free Blog Templates