** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Jan 15, 2011

pagi yang penuh cinta..

assalamualaikum
pagiyangcerah dan indah..
can't waiting for met my BFF..
ohhh my God!!
rindu rasa nya ngan dorng...
hahhahaa..
biarpon mereka tidak mengetahui nya..
tak pe tak kisah pon..
yang penting hari ni jumpe drng...
korang nak tau cerita tak??
oMg.
sebenar nya aku saya lucu pun ade..
tapi nak wat mcm ne..
sebb boleh2 tadi pagi i bangun jam 6.42..
oh mygod..
lambat dah nie..lambat..
selalu bangun 630 pagi..
adesshh...plan dalam minda nak ambik EL jer...
fikir fikir balik..
eh ari ni bukan ari saturday ker???
oppssss....ngigau la pulak..
adusshhhhhh!!!
hahahahhaaha :P
ape2 pun tidur aku terganggu dengan satu panggilan telefon ini
dua kali siot dia kol..
tak de save pun name dia kat fon aku.
at last aku silent.
ganggu tol ar org nak tidor...
ishhhhh....
nak baring baring jap..nanti continue
;)

0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates