** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Jun 14, 2011

saya rindu kamu

assalamualaikum


saya tengah merindu...cehhh cehh..,ngah rindu sape tu.....saya tengah rindu manyak org...kalau boleh saya ckap kuat kuar kat Fesbuking saya kan best..tapi hakikat ade benda saya takleh nak ckap..huhu..sungguh saya rindu....bermula esuk saya akan counting day and hours....hOhohoho.....10 days....


tadi waktu di office saya makan mangga masak..tapi waktu tu tak terfikir lak..namun sekrg perut saya sejuk..dek kerana saya makan mangga itu...adakah perut saya masuk angin???? huhuhu..saya juga tak tahu..yang penting saya kurang selesa kerana saya rasa mcm nak pitam! erk..dia membuat rasa rasa pening kepala....sungguh....


dan tadi masa meeting my OC ada tanya nanti masa hari raya mo masak apa??? ayam masak merah!! waahhhsedapnyee!! di waktu itu teringin la sangat nak masak ayam masak merahh...tapi sampai umah nak masak ayam masak kicap lak..aisshh perut ni tetba lak pandai bertukar tukar....ish ish ishhh....


ape2 pun saya masak ayam masak kicap la..huhu....esuk2 la saya masak ayam masak merah! hahahah!!!!



chow dulu!

0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates