** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Aug 9, 2011

bila aKu mula rindu kau

alahaii...saya terpaksa g bercuti la..berapa lama?? saya juga tak tahu.! alahai..baek nye la wak ni..ahhahaha..dah dah henti kan lakonan kau semata mata itu.! ahazzz..!! jangan la marah!
saya memang sememang nya gediks..ahakzzz!!

BILA AKU MULA MERINDUI MU..
alahai jiwang nye mode aku ari ni...muka garang tapi jiwang..garang ke muke aiii!!! hikhikhik..sweet taw..! alamak! angkat bakul sendiri agy :P

apa anda akan buat if korang tengah merindu??adekah anda akan jadi mcm aku?? asyik melalak je 24 jam? hahaha..tak de la melalak kot....gile tuh...tapi aku mmg mesty akan berusaha untuk cari alasan untuk buang rindu itu.tapi mesty di tempat yang betul..namun selalu tak dapat lepas rindu itu?? hakhakhak..tak adooo! kekadng jewww...selalu meset jeww....jumpe tak adooo!!! kalau aku kuarkan statement atas satu name..confirmm..!! letus gunungberapi yang ke soploh!..hahhaaaa..kejam tak kejam tak aku?? tak aaiii..tak kejam..sebb aku lum buat segempak itu..kalau dahulu yee...aku berani...letak pic besar besar mention name die...sekrg ni..tak adooo!!! memang tak la aku akan buat..biarlah orang tahu pasal aku bahagia..pasal aku sedih..berduka berceria biapun dalam duka..tapi tak sorang akan tahu siapa disebalik wajah selamba itu..hahahahha ;)adil tak untuk dia?? ntahh! adil kot...adil laaaa...mayb kot..!! hhahahha...apesal seemua pun jawaan mcm tak pasti..sememang dan setepat nya mmg begitu la! tak pasti!...:)

act tak nak story about love, cehhh!! but itu je dalam kepala hotak aku..tade nye laa..bukan itu sahaja..ade banyak agy..tapi selalu if happy mcm mana pun tak dapat nak luah ngan member member tak leh nak mention name dia kat mane mane...so just write dan meluah je la keje aku ni..tak dapet den nak nolong nye..hehehehe :)

best kan leh tulis mention nama besaw besawww aku rindu awak la tuuuuuuuuuuuuuuutttttttttt!!! ahahahhaa..leh kann?? best kann???ahahhaha..konon nyee...tak pe tak pe insyaallah kalau tak de ape2 nanti akan diberitahu kelak itupun kalau ye ..! hahahhaha... :)

sekarang ni aku nak duk lu..sakit pinggang weii..oke! nak berbuke nasi ayam. nak g beli.kalau orang lain dah kenyang..aku lum agy sebb just berbuke ngan segelas coke je..hehahahha..nak juga!

okesss! t sambung g storyaboutmacammananakepassakithatiyangketerlaluan. :)

with love,
1901

0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates