** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Aug 9, 2011

bosan dowh!

alahai nape la ari ni sangat sangat malas erk... sangat sangat mengantuk...semalam migrain..dah abesss migrain...mengantuk lak sampai dah..haiiiii!!!! nila ni susah nyaa....mate ni..asyik nak titun jewww!!!

ari ni ku harap masa berlalu dengan pantas dan lari selaju nye..pecut 100 meter oke! sungguh aku tak mampu menanggung nya.! cehhhh!!! kuasa puasa ramadhan..rasa nak menjiwangkan diri mula lagi...........tapi nanti laaa....banyak sangat keje..sampai tak terabies dowhh!! keje ! mmg tak kan abess kan?? kalau kje abiss..makne nak kiamat la tu..huhuhu!!

okes! stop!


0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates