** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Jan 17, 2011

haiyak!! apa lah!

assalamualaikum
mat petang semua...
haaaaaa...
hari ini korang pe cer???
banyak benda nak share nieh.
tapi tu la gambar tak leh nak upload g..
ishhh..geram siot!
tadi malam aku tidor ada lah dalam jam 12 tengh malam..
tapi selalu ok je..bangun mesti on time..
kalau tak 6 15 mesti 6 30 pagi..
tapi tadi ..
buat kali pertama dalam sejarah kerja ku..
aku bangun 730..
oh my god! alamakkkk!!!
memang laa....aduiyaii.....mmg teruk la....
lalu aku msg eo tell..aku lewat masuk ..
sebenarnya aku ada meeting kewangan hari ini..
nasib je la meeting itu start jam 930..
huhuhuhuh..fuhhhh!!!
ingat leh sampai b4 jam 830..
rupenya...aku punch card jam 840..huhuh..
jem..jem..jem..
ingat kuar jam 8 tu tak jem g..aduishhhh!!!!
ape laaaa...
jem g upenya,..
and akhirnya..
kite org tak jadi nak g kuar makan..
aduityaii.
banyak pulak agenda tadi...
pas meeting, ade taklimat firefly..
pastu jam 230...ketua Unit lak meeting!
so mmg CANCEL la makan makan kite org tuh...
tak pe nanti dalam bulan february kite buat.
mesti buat.
kena rancang betul2 nieh....
korang dah makan lum nieh..
aku???
lum g..mandi pun lum g..hahahhahha....
tak senonoh kan??
okeh la nanti aku try upload pic..
if dapat baru kuar srory mory...
:)

Followers

Template by:

Free Blog Templates