** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Feb 2, 2011

lambat update * go to perak *

assalamualaikum...
selamat pagi seme...
u all ngah wat pe tuh ;p
aku kat office nie..
wakakkakak...
aku bawa lappy comel ku ini g opis..
susah ar nak upload pic or nak edit...
jadi nak merajinkan diri ar bawa lappy comel ku kaler pinky ini..
nak di jadikan cete ar..
cehhhhh..padahal mmg di rancang baik punye...
20hb tu gerak g PERAK...
sebb my akak a.k.a housemate a.k.a my ex housemate...
bertunang....haaaaa...tengok tu orang laen dah tunang...
aku?? bile g??? hahhahaaa...aku sendiri tak de jawapan nye...
nak dijadikan cete..my akak tu gerak awal g..jam 1230 tengahari...
akak naek MAS..penerbangan Malaysia Airlines System Berhad..
aku nye flight??? jam 1830 petang...
naek??? aisasia.....Penerbangan Airasia Berhad..
hehehhehe..kenapa tak same?? sebb jimat kos...hahahhaha...
aku sampai dalam jam 2100 malam cm tuh ar..
pastu kiterorg nak kete JERUNg...hahhaa..
haahh..apewww ko katee?? jerung?????? hahahhaha...
a'ah kete JERUNG a.k.a HONDA PUTIH....
hahhahhaha...sape punye?? aku??? akak??
ohhh Nooo mannnn!! bukan aku nye..bukan akak nye...
tapi cik abg akak punye...en.Tunang akak yang punye...
hahhahahha..akhirnyaaa aku berjaya naek HONDA cik abg akak..;p
thankz abg faizal ..;p


kiterorg g singgah makan kat perhentian sungai BuLOh kot...hahhaha..
makan pe?? makan kFc...
act bukan kite yang nak makan KFC memalam nie...
tapi cik abg akak tu yang nak makan..huahuahauhuahau....
pastu dari itu..kiterorg gerak balik g pErak...
perak kat ne???? kat sri iskandar....
tapi aku tak tengok perjalanan tu..
sebb aku tido!!hahahhaha..
bangun2 je...aku mmg dah nak sampai....
huahauhauahuahau....
penat + letih + sakit = tiDo....
esuk nye kiterorg g jenjalan buat inai kat jari..
tapi pix tak leh nak upload sebab gambar tu lom g edit nak nak masukkan
kat dalam belog terchenta ini...
kitreorg buat inai kat little india...hehehehhe..
cantek memang cantekkkk..
tapi tak tahan nak pakai lame kat jari nie.
sebb waktu itu....panas terik + inai dah retak2 = tak de sape nak bawa kete..
aahahhahahaa...
bijak kan kiteorg nie...
dah esuk nye....ary yang ditunggu tunggu...
wink ;)



ni la wajah cik akak tengah tunggu en tunang sampai ;)


ni aku kat tepi tasik...tasik ker??
hahahhaa.....



nii aku laa..sape agy..
gadis yang suke bergambar biarpun kat mane2...

tengah dok menunggu ni..
letih dah menunggu....






nampak tak inai kat tangan tu..
tu la inai tuu..
hahahahhhahhaa
;)


sesudah itu....nak taw tak jiran umah cik akak nie.

budak sabah..wakakakkakaa...
hensem boys ooo...
gile ar...
tapi ok ar..naseb cek cek balik dah ade Gf..hahaha..
kalau tk....aku nak mengayat lu..
khakahkahkaha...
ade ke patut...
tak patut tak patut langsung.....



rindu ngan budak budak tu....
hehhehehehhe..
rindu ngan anak dare seksi siot...
hahhahahahhahahha...
ade mase nanti aku akan ke sna lagi....
thanzk akak bawa adik jenjalan.
:)


Followers

Template by:

Free Blog Templates