** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Feb 9, 2011

boleh tak saya bertahan untuk sehari ini...

hari ini
ase nak off semua handphone kesayangan aku.
ase nak tutup semua...biar tak siapa pun dpat cari aku..
tapi ade kew owang nak cari aku??
ase nye selama ni aku yang cari owang...
huahuahauah....
boleh kew aku bertahan tak onn/bukak handphone
for tonite...
ntah la ary tetap terusik..
nak kata ape..
tak de laaa...tapi itu la hakikat...
kejadian tadi pagi buat aty ini terusik...
cuba nak hiburkan haty dengan on9 fb..
tapi akhirnya tak dapat gak..
cuba gak hiburkan haty dengan on9 youtube..
but still gak ase kosong..
yaa..aku ase kosong sekrg...
nothing in my heart..
y??? aku juga tidak tahu mengapa dan kenapa
jadi begini....
boleh kah aku bercakap mcm nie...
boleh tak aku nak ckap mcm nie...
'syg rindu ngan dear'
' dear buat sayang rindu'
tapi aku de hak ker???
hahahhahhaha....
pasan jer lebih la cik dida nie...
tak de sape nak kat awak tuh.
dah la tak CHANTEK...
PEMARAH lak tuh.....
huahuahauhauhaua..
kijam tak ayat tuh :P
ayat tu mmg kijam kan.... ;)
okeh la start jam 9 .
akuakanoff9..
off9kan semua yang buat aku berhubung
dengan dunia luar..
simpan kat dalam beg ..
takyah tengok g..
pasni baca novel lagi bagus..
kalau terbaca la..
tak pun pasni tidooooooooooooooooooo!!!
jangan fikir ape pun....
oke!beres!
gug nite dunia ku..!

mood yang hilang

my mood is hotttt!!
me tak de mod today..
aduisssshhhh...
ntah tetba ase mod gantung..
tak de modd...mod ilang..
ase nak teriak....huhuhu....
tak tahu la nape..
aty ni terusik sedikit..

Meeting wiTh My Bff edisi Khas

salam petang semua.....
korang ade mooD ke nie...
aku mcm jiwa kacau sudah niehhhh....
boleh ke aku tutup " off hand pHone for tonite "
huhuhuh...
patut keerR?
baru ary ni dapat ade mod nak update
"perjumpaan bersama budak budak yang comel"
edisi khas...
"meeting with my Bff edisi khas"
sampai je kat labuan around 6.30 petang...
sampai umah dalam jam 1915 malam....
tetba maen meset ngan my twin...
she said malam ni je le kita jumpa....tapi kejap jaa...
sebb my mom marah kuar time CNY...
dan aku fikir malas dah nak kuar lau mcm tu..
tapi my twin said Oke!..
hahahha..
so Jam 2015 aku kuar lagi..
adoiii..penat siot....
dan ni la hsil nya..
kiteorg lepak kat macD..

mae satu my twin??????



peaceeee!!3
dan ini malam kedua aku di labuan...
hahahhahha..
apeeewww kau nak kate ary ary kau jalan ye cik dida.????
yee..aku dah berjalan ary kedua di waktu malam....
yihahaaaa.
hebat tak hebat tak???
kiteorg lepak g makan kat tomyam island....




ni la makanan aku..
ye aku??
aku sorang je makan...kawan aku tak makan
dia makan ayam sayap je...
huhuhuhu...



dan...




ini adalah...
mesty korang dah agak kan.....
ni adalah malam ke tiga aku di labuan.../
huahauhauhauha..
tiga malam bertutut2 aku berjalan kuar malam..
canggih betul aku nie.....
act nak jumpe waktu pagi..tapi my Bff ni ubah tarikh kan..kerana
esuk nya aku nak bertolak balik ke my home Kk..
hahahahhahhaha....
my home la kOnOn nye......
so aku berabis ar kol member2 nak bawa berjumpa...
dan ni la hasil nya
terima kaseh kawan... ;)
aku menghargai kedatangan korang di malam itu...
gembira sangat....
sampai aku gelak kuar air mata kan..
kan.. ;)




with my Bff
dan dia balik ary isnin.....
huahauhaua..
dia la yang ubah tarikh tu..
tapi oke la tu sebb leh jumpe!
happy sangat..
okeee!!



with my Bff a.k.a sistaa idra



bergembira berborak bersama...





BB rozieaNa with Nordiana



hartiNi with Idra





kami yang sel;alu ceria dengan gelagat masing masing..
;D

balik time......
nak tahu jam berapa...
haaaaaa....jam menunjukkan 1130 malam..
bawu korang nak berambus dari macD ini....
penat budak budak macd tu tunggu korang berambus..
akhir nya korang berambus gak..
hauhauha..
kijam kijam sungguh nye..T_T






akhir kata..
semoga keceriaan kita menjadi teman kita semua..
wink..
bahagia rasa nya bila org sayang kita....
gembira rasanya bila kita tahu orang yang kita sayang
sayang kita....

ntah la!

assalamualaikum semee..
selamat pagi u all...
dah brekpes belum niehh??

ntah la ary nieh mood tak berapa nak elok..tapi pakse diwi jer tersenyum dan bergembira...kenapa?? ntah laaa ada sesuatu yang bersarang kat kepala nie....

ary nieh nak borak pe erk???
mcm mana nak taw lau orang tu "TELAH MENCURI" ATY KECIL KITA???
saya nak taw sangat...huhuhuhuhu.....

kenapa kita di takdirkan bertemu dan akhirnya kita berpisah...
kenapa kita ditakdirkan melihat segalanya sebelum kita menutup mata...
kerana itu lah perjalanan kehidupan kita sebelum kita menutup mata...kerana itu la takdirnya yang ditentukan OLEH NYA...kenapa kita perlu mengeluh kerana semua itu??

ahhhh.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! apa yang aku merepek ini.........!!!!!

Followers

Template by:

Free Blog Templates