** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 9, 2011

meluangkan masa kat doBi :)

salam semuaaa.....hyeeeeeeeeeeee.....:)) mesty korang ngah sebok keje kan...alahai..aku masih agy bercuti..yipppeee:)


tadi sampai de satu pegawai tu calling aku nak tanye pasal claim..alahai tuan...sorry ar..kali ni aku masih bercuti..ngeee~~~ mesty pas pni kuar statement lak " dida balik kg untuk sarung cincin lak..." hahahhah....geli...menyampah pun ade..hahahhaha.....ary tu dah statement " dida nikah gantung"..huhu..sampai aty korang kan..! huhuhu...


act aku nak upload pic ni tapi ape kan daya...line tak kuat sangat..gambar tak leh upload..sebb aku terpaksa menunggu lama tuk dia loading..arhhhhgggg!! taksyukemencihatesangat!ni la dia sifat ku yang sebenar..ngeeeee~~~ korang dah makan??? mesty dah kan?? aku??? mesty korang tak percaya kan...kalau kat opis korang mesty taw aku ngah wat pe sekitar jam 1 hingga 2..dan aku tak kan makan pun....aku tido!..tapi sekrg aku berada kat kedai dobi~ ngeeee~~~...aku lepak kat umah kawan aku kat sepang..kat Bandar seri Ehsan!.~ hahahhah aku tak makan agy...makan tuk brekpes dan lunch sekali je..cehhh..nak diet ker dida ??? tak aiii..tak diet pon..tapi tak de selera..heheheehe.. :))...

penat kot tak hilang g..aahahahha..biasa ar penat berjalan seharian semalam tak hilang g..huhuhu..ngantok komfem..kalau kat umahsendiri ni..mmg aku dah tido nie,.....memandang kan aku kat tempat org..tak de la aku nak tido...ngeee muahahahhaha...e~..

ape2 pun yang terbaekkkk!!!

Followers

Template by:

Free Blog Templates