** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 10, 2011

bersiar siar kat i - ICTY dan KEy EL

salam pagi semua.....
ngah wat pe tuh??
mesty korang ngah keje kan?? kna?? hahahha..(gelak aggy)
aku? mcm besa ar..still bercuti.
kat mane??
sekrg destinasi ku di sepang..
okeh aku nak cer ar cket about perjalanan mula2 sampai.
sebb line yang berapa nak bagus so baru pagi ini
ketika ini boleh ku upload pic itu.
sebb nya aku pakai line kat umah member aku ni..
hiihihihih wink ;)
kiteorg sampai je jam 1 petangg, pastu singgah kat umah kawan aku ni.
g makan mak dia suh jemput makan tengahari..
so tanpa menolak aku dan my mom g la...
bak kate org rezeki jangan di tolak..
ngeeeee~~~~
pas dari umah kawan aku tu dalam kira jam 3 gtu..
kita org bertolak g KEy ELL tok bersiar siar..
yeahhh!! cehhhh!! ayat je lebih..
kahkahkhakha...dah sampai key El ujan lak..aishhhhhh....
susah tol lak..dan disaat itu aku yang sememangnye demam dan selsema..
terkena ujan tambah agy ar demam panas aku ni..
huhuhuhuhu..sedih tol laa...
ape2 pun setelah berfikir panjang....
redah jee...
haahhahahhahha :)
okeh my dear,
setelah menconggak mengira dan berfikir...
jarrak dan masa..
penat dan jauh nya...
kami telah mengubah plan....
sebenar nya malam tu ingat nak balik umah dulu baru g i-CITY.
jengggg!!!!!! tapi akhirnya...setelah mengambil kira semua faktor,
kami telah pun bersetuju tuk terus g i-CITY...
tanya mama, okeh ikut je..so ngan mama sekali kami hangkut...hahahhaha
wowww!!!! i likeeeee sekali!!
hahahahhaha
dan di bawah ni hasilnyaa....
jengggg!!!!!
:
:
:
:







masa ini kan de abg pengawal tu tiup wisel
ingat die tiup tuk org lain..
tapi tiup tuk aku
tuk ape?
tuk suh aku bangun dari situ..
kahkahkaak....












aku dan dila...





akusyukesangatsangatgambarini okew!!

aku agy :)

i like....



dah penat bersiar siar kat i - CITY,
kiteorg g mamam..
huhuhuh..ponat dennn.... giler sangat2....penat sangat2..

comei tak comei tak?? hahhaha
dengar dek my dear.
kate nye perasan !
hahahhaha..
tak pe tak ksah punnn..
werkkk :P





dan ia tamat di sini setelah jam menunjukkan jam 11 malam.
mama nak balik..
sebb mak long ngah tunggu kat umah..
so setelah berkira kira..
penat dan lelah...
kiteorg balik ar....
dan sampai umah jam 12 30 mcm tuh....
okeh!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::;
okeh next destinasi...
kiteorg g key el ( selasa )
with whoo???
jengg!! with my kazenn....



sebelum bertolak....
comei tak comei tak ??
jengg!!

comei kan..cun tak ?? cun tak???
hahahhahh :P


my kazen (nisa) with my mom..

me with along..

penat giler weii jalan masa tuh..
lengguh kaki semua nie
huhuhuhu......
tak larat nak makan weii..
makan pun tak abis...
huhuhuhu
masa nak balik...



adakah kegembiraan aku akan berteruskan..

mari kita ikut kisah seterusnya ..

nanti...

jenggggg!!

Followers

Template by:

Free Blog Templates