** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 20, 2011

rindu suasanaberbelog-ing dulu dulu..

rindu nak berbelog-ing mcm dulu dulu..
idea tak pernah berhenti di kerah di perah..
hihihi.. :)
idea sering datang melulu..
tanpa segan dan pilu terus menerjah kota fikiran ku...
dan akan sering diluahkan di dalam belog..
namun kini....semua nya mcm tiada seri..
sering kehilangan idea kerana ??
aku juga tak tahu..
rindu nak bergosip gosip ngan semua org...
rindu nak berchatchitchatchit ngan semua org..
cik ifa busy ngan keje...tak same dah mcm dulu...
dulu stdy..busy mcm mane pun tetap layan belog...
huhuhu....puan asna still menghadap belog nye..
belogger tegar ye puan asna...???
hehehhehe.. :)
adik awyn ntah hilang ke mana tak leh nak kesan sekrg nie..
wendu la ngan adik saya itu....
huhuhuhuh :(
dah lame tak buat semak kat page cik lollypop..
huhuhuhu :(
merindukan saat saat mcm dulu
giler ar....
nak skodeng beloging org pun tak kira..
nak gaduh pun tak kire wei..
suka sangat gaduh ke cik dida nie.
tak de la..tapi org yang selalu tak puas aty ngan aku..
nak wat mcm ne.
hihihi :)
org tak puas aty ngan aku sanggup ambek link aku nak
laga laga kan aku ngan satu belogger tegar yang lain..
kejam kan?? kejam kan??
dan aku jadi mangsa keadaan dan siap kene maki hamun
ngan follower dia wei..
asihhh..benda yang tak leh nak tahan..
sampai sekrg takleh nak kesan sape nye keje...
kejam sungguh..
dalam dunia belogger ni..
manyak benda dah aku pelajari
dan aku lalui...nyamuk nyamuk lalat lalat
menyerang dan menyinggah ka diri mereka di ruang chat chit ku itu..
siap maki hamu aggy..cisssss
berani mereka kan?? hehhehehe...aope2 pun
ku tetap tegar berbelog-ing....
yeahh!! syabas buat diri ku..
aku tak de la gile sangat sampai nak follower beribu ribu ribu
sebb aku tahu follower beribu pun tak de gune kot..
sebb bukan semua follower itu bace kita nye tulisan..
ngeee~~~
cukup sekdar ade silent reader..
tapi bahayaaa ooooowhhh..
silent reader ini adalah menyampai or musuh ketat kita..
ada masa kita di sukai org..ada masa tulisan kita org benci sangat sangat..
mcm penulisan mereka itu bagus sangat kan? kan?/
heheheheh :)
sangat sangat merindui waktu dulu....
=)

Followers

Template by:

Free Blog Templates