** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Jun 16, 2011

puas hati Ku

assalamualaikum dan selamat malam.



haiiiiii!!! u all...mesty ade yang lepas ngah tengok drama nora elena rite??? and i already know..u all mesty dah puas aty ending cete ni kan....hahahha! i la pengarah nye..!! oppssss!!! statement tak boleh blah! hahahahahh!!.




hari hari apdate about nora elena..and today i last..erk..but about aaron aziz tak kan pernah berhenti...bukan mcm yvonne itu..akhirnya masuk penjara..hahaha..cian die....tak ksah la..yang penting kiter puas hati ..ngee :))




dan esuk bermula episod baru buat diri ku..yeahh leh ar kuar jenjalan kejap esuk tengok barang yang nak dibeli after gaji..ngeeee....




act aku nak bali spangebob..tapi yang ade biji2 kat dalam badan spangebob itu..so best je kalau di peluk..ahahkkk.....i likeee!!!! so i dah suruh my fren kat kl servay but just bantal je ade....so kalau tak dapat yang bantak ade biji2 kat dalam itu...aku nakbeli patung die ar..tak pe kan..hehehehehe.....amcm ??? boleh ke bagi ngan dak lelaki?? ahhaha..mesty korang terkejut kan..ape2 je la! hahahah..




oke la..kita tamat kan di sini...kerna ade agy kerja nak di buat..t kalau ade cete paling best..baru aku apdate agy :))


selamat pagi dunia!

assalamualaikum chenta chenta ku...

selamat pagi buat silent readers ku...

sempat agy kan..


yipeeeee!!

ari ni hari hari ku mcm biasa...

ade ke tak de ke...same je...

tak de beza pon...ye kot! hahahah!!

perbezaan mayb aku akan mula rasai bila ku sorang2 kot!

ntah! insyaallah aku tak kan pernah berubah lagi

untuk kali kedua! cehhh!! best nye kalau aku bisa buat dunia ku

gembira dan hppy..

bukan itu benda yang sama je ke?? hahhah!!

wateva!


dulu.. perjanjian itu aku mungkiri...

sekrng aku harap aku akan bisa bertahan!

dulu dan kini...

buat aku terfikir sesuatu...

dan buat aku mengalir kan air mata...

again! and again!


dan mulai saat detik ketika ini..

couting days and hours, and second bermula......

alamak! perluke???

kamu tahu ape yang yang hitung???

rase nye tak perlu..cehhh!!! nak juga!

ahahah!!!!


di saat ini aku tengah mendengar lagu lagu dari

drma terhangat di pasaran..

** nora elena**


oke! aku pun fren ni dah mula membebel konon..

konon2 aku ni tengah meluah kat belog kesayangan aku ini..

suka ati aku la kan...

pee ar..

sot nye fren!!


okeh ar aku nak blah dulu..

t dia g bising membebel mcm mak nenek...

hahahahhahahhah!!!


adiousssss!!

Followers

Template by:

Free Blog Templates