** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 7, 2012

menanti dan menunggu itu sudah pasti

today dah tiga hari my someone tiada..huhu...so miss him la dengan dia..hahha...balik2 ceta pasal my dear someone kan..hahhah..menghitung hari je la ai ni kan..huhuh..pas tu hari hari send mesej jiwang kat dia.hahaha..baru padan muke dia...

sunyi nye tanpa encik someone...nape la susah sangat nak buang rasa risau ni erk.huhu..pa la yang ada ngan encik someone sampai orang tertarik dengan dia...hahah!! len la kalau ai ni.chh!!! ai kan kekasih di hati dia..wakakkakak!!! gelak sepuas hati ope!! nak buat mcm mane ni..ari2 terasa kalau encik someone tak call tak reply mesej..huhuh..kenapa kah begini ek aku rasa....bukan tak percaya ngan encik someone.tapi risau takut semua ada..tambah tambah agy dia ngan sakit mase nak g kursus itu...haishh!! risoo taw tak?!

encik someone jangan nakal2 oke...huhuhu...

:-(

3 days more...

0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates