** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Jan 26, 2012

wordless for thursday!

salam sayang dari saye..hehihihi
baik lak aku ari ni kan...

erm oke stop berjiwang sakan..ngeee...biase la bila dah sorang sorang ni...jiwanggssss yang amat amat amat sangat kan..hahahhaha....act aku ngantuk ni....giler ar tenet ni leh pulak dia kuar masuk kuar masuk..tengok terpaksa taip balik semula...oke..nak tido dulu..t sambung oke..

mestio my dear someone tengok nanti kate ai my sayang ni jiwanggsssss sangat la..hakhakha...dah tak de keje la tu....hahahahha.....naseb badan laa...

bukan smeua benda kita leh kuar kan dari bibir muncil ni..hahahahh!!!

ni la cara penulisan yang baik..ikut suka je kan..! yang penting itu lahir dari hati!

oke adiosss..!

Followers

Template by:

Free Blog Templates