** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Mar 24, 2013

PAGI SUNDAY!

Assalmualaikum semua...
salam sayang buat silent reader ku..

hari ini pagi pagi dapat meset from my little sista biarun umo sama..tapi mmg suka panggil dia adik..hahah..sebb?? befday dia bulan oktober dan dulu mase sekolah kami mcam twin...hahahahhaha... :P

rupanya dia ada kat kk.so kiteorg jalan la..pas breakfast sesame...kita orang g zoo...pusing2 dalam zoo...hahah! penat weii!..nanti aku update agy oke..gambr dalam proses masuk kan....:P

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


oke!aku dah masuk balik..update terus okeh!...:) tenguk la my pic! hahahhaha :P









sori erk kalau gmbr tak betul..sebab tak tahu nak adjust kat blog ni..dulu tak macam nieeee.....sekarang ni ntah ape ape larr blogger ni...

2 tunding jari kat saya :

Naniey said...

hi dik..akk dtg da...

d i D a_LittLeBaby said...

kak naniey :

okeeehh:))

Followers

Template by:

Free Blog Templates