** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Aug 14, 2013

post hari raya :)

Assalamualaikum semua..selamat hari rabu you all :)

hai ini tetba lak rajin nak hapdate belog ku yang telah bersawang ni..
lame yang tak hapdate kan belog ku ini..bosan tak tahu nak nulis hapee!! hahahha...

sebelum itu, aku nak wish happy aidilfitri kepada semua umah islam di seluruh negara...semoga raya tahun ini diberkati dan meriah...heheheeh :) semoga aidilfitri tahun ini penuh bermakna dengan kehidupan anda anda anda sekrg..:)

raya tahun ini aku bercuti panjang...hahha.tak panjang pun ade lah seminggu lebih jer..tapi kalau kira dari start aku balik sampai aku nak balik sabah (termasuk sabtu ahad) nak msuk 2 minggu oke.aku cuti..wah! buat kali pertama aku bercuti sakan..hahaha.tapi mesty lepas ni jadi pemalas because nye binggung2 dah masuk office..haahhaha..ape2 pun...happy wednesday to you all..

yang tengah bekerja selamat bekerja yang masih bercuti selamat berhari raya :))




0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates