** kata kata mutiara **

“Jika ingin mencari teman, ujilah dia dengan membuatnya marah. Jika dia tidak sabar dengan sikapmu itu jauhilah dia” - Luqman Al-Hakim

* coretan *

kadang kala pertemuan buat kita rasa bahagia..kadangkala rasa menyesal itu menguasai diri atas pertemuan ..namun siapa kita untuk menghalang atau mengkriktik takdir dari yang MAHA ESA..kerana sebuah pertemuan atau perpisahan itu pasti akan didatangi kebahagiaan atau pun kesedihan..kerana DIA ingin menguji sejauh mana kekuatan kita menghadapi setiap ujian yang DIA diberikan buat kita..kita harus bersyukur kerana diberikan waktu untuk menikmati saat saat begini...dan kita perlu hargai saat saat begini kerana bila tiba masa nya waktu perpisahan akan tiba bila ajal maut itu menemui kita semua...kerana setiap pertemuan ada perpisahan dan setiap yang hidup pasti akan kembali kepada NYA..

Dec 17, 2016

Kita lepak sat kat sini naaaa

Assalamualaikum dan selamat pagi you all.

Wah kali kedua lepak kat sini.setelah lamanya ku tinggalkan berhabuk bersawang.

Korang kompom ar tak rindu.bosan eh baca belog aku.biasa ar belog aku bukan belog tuk cri makan.belog info bagai.belog aku lebih sesi luahan perasaan mahupun sesi aku dan dunia ku.

Dah nama pun blog aku nukilan aku semua milik aku kan! Hahahah.jangan marah haaa...

Kalau nak baca lepak sini lepak je tapi kalau tak mo tak yah kutuk kutuk hina hina buang tahi kat sini eh.

Eh eh pehal lak aku membebel pepagi ni..

Pagi yang indah.harus dimulakan dengan benda benda positif kan.😙😙😙

Aku tak tahu nak borak ape ekceli tapi nak gak menulis.macam hati aku tu dicuit cuit tuk mengarang kat cni.hahaha adakah aku yang 2009 telah kembali? Hahaha..

Rindu weii rindu zaman dulu dulu kala.sebab masa tu ikut suka hang la nak borak nam tulis ape pun.dulu semua ade kat blog ni haaa..kenalagai ragam orang memacam pangai org kita akan kenal.yang saje cari gaduh.yang buat taik kat blog org lain yang kita kenal kat blog sampai sekrg akan jadi kawan kiter.wah rindu okey.rindu sangat.dari tak kawen dari zaman stdy sampai drng dah kawen dah.macam tinggal aku sorang je tak kawen kawen agy.hahahahhahaa

Gelak jap..hahahahahaha 😂😂😂😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁😁😁😁😃😃😃😃😃😃

Ape ape pun aku tak pernah lupe korang wei.biarpun kiter tak bertegur sape kat facebook.tp aku still ikut perkembangan korang.

:.. ifa ku syg.adik ku awyn.lulu oh ya lulu! Inn kat mane ko dik non...hilang tanpa dpt ku jejak diri mu..mesti dah kawen gak kan..mcm lulu..tak sangka..hehehehe.naseb follow instagram ko dik.., kak ninie.kak nanie.sis yanie.biarpun kita satu kk tak pernah lepak same.hahahaha.ni kelakar..sygku lollypop.hahaha.bila la agak nye kiter nak jumpa kan.kalau balik key el pun tak sempat nak halo halo korang.hahaha agak nye mesti tersipu sipu malu atau malu malu cat kan..hahahah yg pernh jumpe tu untung laa.tak malu malu agy.hahahaha...and last sekali dik non ku syg.mane wei fb ko.akak kupe ape nama ko.hahaha t ar cri balik.erm kalau sape2 yang tertinggal nama arap maaf ye.akak cube nak ingat tapi tak lepas dr kotak fikiran ni haaa...almaklumlaaa.....hahahahhaha....:

Okey la dah banyak sangat bebelan ku pagi pagi ni..

Kiter jumpe waktu petang or malam ar.

See ya!

Happy weekend you all ;)



0 tunding jari kat saya :

Followers

Template by:

Free Blog Templates